Peekstok

Peekstok Machining is met een hoogwaardige, internationale klantenkring dé specialist in het machinaal verspanen van complexe en kritische producten. Onze producten worden wereldwijd toegepast in offshore installaties, gas- en olie- installaties en in vliegtuigen en superjachten.

Peekstok Machining is door LLoyd’s gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en door SBB erkend als leerbedrijf.

Heb jij hart voor techniek en wil jij het beste uit jezelf halen? Kom dan werken bij Peekstok. Wij zijn een inspirerende en professionele organisatie met prettige collega’s en volop groeimogelijkheden. Wij staan altijd open voor talentvolle technici om ons team te versterken. Ook wanneer er geen passende vacatures beschikbaar zijn nodigen wij je uit om te solliciteren.

Expertise Centrum Precisietechniek (ECP)

Peekstok is aangesloten bij het ECP. Het expertisecentrum behandelt vier urgente problemen: tekort aan vakmensen, vergrijzing, onvoldoende aansluiting tussen opleiding en praktijk en gebrek aan samenwerking in de regio. In het ECP willen enkele verspanende metaalbedrijven in Zuid-Holland, Koninklijke Metaalunie en OOM die uitdagingen met elkaar aanpakken.

Online serie BAAS over je eigen toekomst bij Peekstok

Expertise Centrum Precisietechniek (ECP)