Ga naar hoofdinhoud

Actief Zorg Thuiszorg

Actief Zorg Thuiszorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij hen terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. De thuiszorg in de Drechtsteden zoekt jou.

Ga werken bij Actief Zorg Thuiszorg

Actief Zorg Thuiszorg is actief in een groot deel van Nederland. Hun doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor al hun cliënten. Daarom zijn ze niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. Ze willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ze willen mensen in staat stellen om dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Hun cliënten bepalen zelf op welke manier zij kunnen ondersteunen, zodat ze zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Bij alles wat Actief Zorg Thuiszorg doet gaan ze uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. Ze willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Dit geldt niet alleen voor cliënten, maar ook voor medewerkers.

Zij leveren zorg met hun hart, hoofd en handen. Samen op weg naar geluk.

Actief Zorg heeft Geluk Dichtbij als uitgangspunt in haar werkwijze. De Geluk-waarden zijn de basis van hoe hun medewerkers (samen)werken. De organisatie gelooft dat tevreden medewerkers bijdragen aan gelukkigere klanten. Geluk Dichtbij zorgt voor de juiste instelling en gedrag, het benutten van talent, omgaan met cliënten, collega’s en andere relaties. Hun werkwijze met deze visie brengt het typische Actief Zorg-gevoel over en dát helpt weer aan het geluksgevoel van zowel cliënten als medewerkers. Daar wordt iedereen blij van! Jij binnenkort ook?

Neem contact op

Actief Zorg Thuiszorg
Paulusweg 137
3341 CV Hendrik-Ido-Ambacht
T +31 88 750 82 00

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top