skip to Main Content

Actief Zorg Thuiszorg

Actief Zorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.

Wij zijn actief in een groot deel van Nederland. Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor al onze klanten. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. We willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Actief Zorg heeft “Geluk Dichtbij” als uitgangspunt in haar werkwijze. De GELUK-waarden zijn de basis van de manier waarop onze medewerkers (samen)werken. Wij geloven dat tevreden medewerkers bijdragen aan gelukkigere klanten.

Wij leveren zorg met ons hart, ons hoofd en onze handen. Samen op weg naar geluk.

En wat houdt die GELUK visie dan in? Actief Zorg heeft ”geluk dichtbij.” als uitgangspunt in haar werkwijze. “Geluk dichtbij.” zorgt voor de juiste instelling & gedrag, het aanboren van talent, omgaan met cliënten, collega’s en andere relaties. Onze werkwijze met deze visie brengt het typische Actief Zorg gevoel over en dát helpt weer aan het geluksgevoel van zowel cliënten als medewerkers. Daar wordt iedereen blij van!

 

Volg BAAS op
social media

Back To Top