skip to Main Content

Coneco

Coneco is automatiseerder in de bouw. Ze ontwerpen, realiseren, automatiseren en onderhouden het comfort voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Sinds hun oprichting in 1995 zijn ze uitgegroeid tot marktleider. Draag jij graag bij aan de realisatie van gezonde gebouwen met een goed binnenklimaat en wil je deel zijn van een prettige leer- en werkomgeving?

Ga leren en werken bij Coneco

Bij Coneco krijg je alle kans om je te specialiseren in het vak van de gebouwautomatisering. Het bedrijf zoekt mensen met ambitie, zoals technici in de automatisering, elektrotechniek en service, projectleiders, projectmanagers en inbedrijfstellers. In al deze rollen is veel ruimte voor eigen initiatief. Ze zijn op zoek naar professionals, maar ook naar mensen die nog bezig zijn met hun opleiding. Je krijgt bij Coneco de kans om je te ontwikkelen: iedereen werkt volgens een eigen ontwikkel- en groeiplan. De gedachte hierachter is simpel: als jij groeit, doen zij dat ook.

 

Je eigen ontwikkelplan

Bij Coneco kun je leren en werken tegelijk via een traineeship of betaalde stage. Daarna kun je bij Coneco instromen in verschillende functies. Je krijgt een individueel ontwikkel- en groeiplan. Je groei wordt begeleid en ondersteund door de beste senior professionals. Ook volg je opleidingen en trainingen die samen met erkende instituten zijn ontwikkeld. Als medewerker krijg je een goed salaris, pensioen en 37 vakantiedagen per jaar. En dat bij de marktleider in de wereld van de gebouwautomatisering.

Neem contact op

Coneco
Van Coulsterweg 2
2952 CB Alblasserdam
info@coneco.nl

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top