skip to Main Content

DLS – Drive Line Systems

DLS uit Dordrecht heeft meer dan 50 jaar ervaring in aandrijfoplossingen voor zware voertuigen en machines. Naast aandrijfoplossingen hebben ze hun aanbod de laatste jaren uitgebreid met oplossingen voor groene en slimme mobiliteit.

Ga leren en werken bij DLS – Drive Line Systems

Gaat jouw hart sneller kloppen van werken aan aandrijfsystemen voor voertuigen en machines, zoals speciale brandweerwagens, bouwmachines en vuilniswagens? Wil jij je steentje bijdragen aan de technische ontwikkeling van hybride, elektrische en waterstofaandrijfsystemen in deze zware voertuigen? Leer je graag werken met de nieuwste technieken en technologische ontwikkelingen, zoals fuel cells, CAN-bus, voertuigautomatisering en cloudtechnologie? Dan is DLS misschien wel het perfecte bedrijf voor jou!

 

Werk voor starters en mensen met ervaring

DLS is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ze zoeken mensen met ervaring, maar bieden starters ook graag hun eerste baan. Daarnaast is DLS een erkend leerbedrijf en is het mogelijk om als BBL eerste monteur of BBL technicus engineering aan de slag te gaan. Bij DLS word je ondersteund en opgeleid door de chef werkplaats, engineers, werkvoorbereiders en technici. Daarnaast volg je interne (product)opleidingen en de NEN9140-cursus voor werken met elektrische voertuigen. Bekijk hun website, social media en vacatures en neem contact op om te kijken wat ze jou te bieden hebben!

Neem contact op

DLS – Drive Line Systems
Robijn 910
3316 KE Dordrecht
info@dlsbv.nl
T +31 78 632 36 90

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top