skip to Main Content

Matrix Metaalbewerking

Je in een hecht team ontwikkelen in de metaalsector kan bij Matrix Metaalbewerking in Zwijndrecht. Zij zijn specialist in het vervaardigen van kleine tot middelgrote fijnmechanische onderdelen.

Ga leren en werken bij Matrix Metaalbewerking

Matrix Metaalbewerking is al meer dan 20 jaar actief in de sector. Flexibiliteit en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Het bedrijf denkt dan ook mee met de klant en het binnenshuis ontwikkelen van producten. Hun vakmensen verwerken RVS, staal en non-ferro zoals diverse kunststoffen (POM, Nylon, PTFE, PMMA). Ze werken voor opdrachtgevers uit de machinebouw, offshore, voedingsmiddelenindustrie, scheepvaart en de meet- en regeltechniek. Dat gebeurt in hun mooie productiefaciliteit van 1.800 m2.

Word deel van een hecht team

De collega’s vormen een hecht team van ongeveer 35 mensen. Als erkend leerbedrijf heeft Matrix Metaalbewerking meestal 3 of 4 leerlingen en 2 stagiaires. Bij het bedrijf kun jij je ontwikkelen, bijvoorbeeld in een bbl-traject. Is werken bij Matrix Metaalbewerking iets voor jou? Dan horen ze graag van je.

Neem contact op

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG Zwijndrecht
T +31 78 303 10 50

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top