skip to Main Content

Den Breejen Shipyard

De scheepsbouw is een veelzijdige sector. In de Drechtsteden kun je goed terecht in deze sector. Bij Den Breejen Shipyard zit scheepsbouw in het bloed. Opgericht in 1947 en sindsdien gevestigd in Hardinxveld-Giessendam is Den Breejen Shipyard uitgegroeid tot een belangrijke speler in de binnenvaartsector, zowel voor nieuwbouw en reparatie als refit.

Ga werken en leren bij Den Breejen Shipyard

De specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen heeft de afgelopen 20 jaar gezorgd voor meer internationale naamsbekendheid van Den Breejen Shipyard. Het toegenomen marktaandeel in deze specifieke branche heeft daarbij tot een uitbreiding van de vaste klantenkring geleid. Ze ontwerpen, ontwikkelen en bouwen volledig ‘custom-built’ en realiseren projecten binnen de gestelde levertijd.

Jouw uitdaging in de scheepsbouw

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de scheepsbouw? Of wil je opgeleid worden om in de scheepsbouw te werken? Bij Den Breejen kun jij je ontwikkelen. Je kunt op hun vacatures reageren of een open sollicitatie sturen. Misschien ben jij binnenkort hun nieuwe collega!

Neem contact op

Den Breejen Shipyard
Havenstraat 7
3372 BD Hardinxveld-Giessendam
info@breejen-shipyard.nl
T +31 184 67 61 40

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top