skip to Main Content

Pon Power

Zoek je werk bij een veelzijdig bedrijf? Dan is Pon Power in Papendrecht de werkgever voor jou. Zij zijn dealer in Cat-motoren en Cat-machines. Werken bij Pon Power gaat als een geoliede machine, want ze hebben hun eigen opleiding om jou het monteursvak te leren.

Ga leren en werken bij Pon Power

Pon Power is de officiële Nederlandse Cat-dealer. Caterpillar is wereldleider op het gebied van materieel voor grondverzet, diesel- en gasmotoren, generatoren en zonnepanelen. Het materieel is te herkennen aan het typisch gele uiterlijk. Je hebt ze vast wel eens gezien op bouwplaatsen en bij wegwerkzaamheden. Pon Power heeft eigen bedrijfsschool waar ze jou in hun praktijkhal opleiden in de praktijk.

Veel persoonlijke begeleiding tijdens de eigen monteursopleiding

Pon Power neemt jouw opleiding heel serieus. Als jij een topper wil worden in de techniek, kies je voor hun monteursopleiding. Ze leiden je in 3 jaar op tot Eerste Verbrandingsmotor Technicus (EVMT) niveau 3. Je leert bij hen het vak in de praktijk en krijgt als leerling-monteur goed betaald. Na je eerste jaar ga je tijdens praktijkstages meedoen met echte klussen. Als onderdeel van een klein groepje leerling-monteurs word je persoonlijk begeleid door instructeurs met jarenlange ervaring. Op die manier kun je direct proeven van de vele mooie kanten van het geweldige vak.

Neem contact op

Pon Power
Ketelweg 20
3356 LE Papendrecht
T +31 78 200 50 69

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top