skip to Main Content

Royal IHC

Bij Royal IHC bouw je mee aan en onderhoud je schepen. Werken bij Royal IHC is echt iets voor jou als je graag met je handen werkt en wil meewerken aan indrukwekkende projecten!

Ga leren en werken bij Royal IHC

Kom jij Royal IHC versterken op hun werf? Hun productiehallen daar zijn maar liefst 22.000 m2 en zijn recent vernieuwd. Je kunt hier met alle moderne technieken komen werken. Royal IHC heeft een eigen Technisch Opleidings Centrum (TOC). Daar kun jij je ontwikkelen in een bbl-traject. Tijdens je opleiding krijg je salaris en je opleidingskosten worden betaald door IHC. Daarna heb je gegarandeerd een baan bij hen en maak je vrienden voor het leven.

Hard en met humor werken

Bij Royal IHC krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen in de scheepsbouw. Laat hen zien dat je iets echt wilt en dan is alles mogelijk binnen het grote bedrijf. Dankzij jouw inzet, motivatie en doorzettingsvermogen kun je bij hen allerlei kanten op. Dat doe je in een informele, open cultuur. Ze verwachten veel van je, maar je krijgt daar nog meer voor terug! Op de werkvloer heerst een goede, gezellige sfeer. Collega’s werken hard op een ontspannen manier en dat doen ze met de nodige humor!

Neem contact op

Royal IHC
Smitweg 6
2961 AW Kinderdijk
info@iqip.com
T +31 88 015 50 00

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top