skip to Main Content

Nugteren Transport

Werken bij Nugteren Transport betekent werken in een logistiek familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een brede, logistieke speler. Geen dag is hetzelfde omdat ze allerlei transport aanbieden, van kleine pakketten tot exceptioneel transport. Daarnaast faciliteren ze goederenopslag. Bij Nugteren Transport kun je alle kanten op.

Ga leren en werken bij Nugteren Transport

Groot, groter, grootst… met hun bovenloopkranen biedt Nugteren Transport een capaciteit tot maar liefst 160 ton binnen. Hun heftruck biedt buiten een capaciteit tot 45 ton. Het bedrijf verpakt goederen voor de export en laadt en lasht zeecontainers. En dat vanaf hun handige locatie in Alblasserdam naast een containerterminal. Ze werken dan ook nauw samen met de binnenvaart om goederen naar havens te vervoeren.

Veelzijdig in de logistieke sector

Nugteren Transport is een leerwerkbedrijf, waar je ook bbl-trajecten kunt volgen. Zo kun jij je ontwikkelen in het veelzijdige logistieke bedrijf. Wat vind jij leuk? Neem vooral contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet kun jij hun team komen versterken.

Neem contact op

Nugteren Transport BV
Rapenburg 5
2952 AP Alblasserdam
info@nugterentransport.nl
T +31 78 691 10 04

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top