skip to Main Content

WB Firepacks

Doe jij er altijd alles aan om tot een oplossing te komen? Dan is WB Firepacks in Zwijndrecht de werkgever voor jou. Bij WB Firepacks werk je aan de (brand)veiligheid van morgen!

Ga leren en werken bij WB Firepacks

WB Firepacks ontwikkelt, produceert, test, installeert, repareert en onderhoudt Firepacks: dit zijn diesel- en elektromotor-aangedreven pompsets voor brandblusinstallaties. Deze installaties vormen de kern van brandveiligheid in gebouwen. Deze Firepacks leveren zij aan sprinklerinstallateurs en eindgebruikers in heel Europa. Werken bij WB Firepacks betekent werken in een snelgroeiende, internationaal geori├źnteerde organisatie. Bij binnenkomst kom je direct in een informele en laagdrempelige cultuur.

Krijg als servicemonteur veel persoonlijke begeleiding

WB Firepacks neemt jouw inwerktraject heel serieus. Het bedrijf heeft twee supervisors die je als servicemonteur continu ondersteunen in het veld. In de beginfase ga je met verschillende monteurs naar diverse klussen om te ervaren wat er in al deze situaties van je gevraagd wordt. Dit geeft de supervisors een beeld over jouw competenties. Samen met jou stellen ze een stappenplan op, zodat jullie afhankelijk van jouw ambities kunnen kijken naar jouw volgende stappen. De branche waarin WB Firepacks actief is vraagt namelijk veel van jou als monteur. Dit komt door het werken met zowel diesel- als elektrische aandrijvingen en de combinatie met pompen.

Neem contact op

WB Firepacks
Hoedemakersstraat 14
3334 KK Zwijndrecht
m.bel@firepacks.com (Mirjam Bel, HR Manager)
T +31 78 623 15 98
M +31 6 10 09 52 18

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top