Online Serie

Volg jij onze online serie al op YouTube? Tim Haars gaat als verslaggever op pad bij hele leuke BAZEN in de Drechtsteden. Elke maand staat er een nieuwe aflevering op onze social media kanalen en de website en dit wil je echt zien! Hele leuke interviews met zowel de BAZEN als de medewerkers en Tim die aan de slag gaat op de werkvloer levert altijd leuke beelden op đŸ˜‰

Met onze online serie willen we jou inzicht geven in leuke beroepen en de mogelijkheden die er zijn! Maar ook een kijkje in de keuken bij bedrijven zodat jij de juiste keuze kunt maken of dit bij je past. Tim stelt de juiste vragen, is een tikkeltje eigenwijs maar bovenal geĂ¯nteresseerd en betrokken bij de campagne.

Uw bedrijf in onze online serie

Als werkgever heeft u op dit moment waarschijnlijk al een personeelstekort en bent u hard op zoek naar geschikte mensen, daarbij loopt betrokkenheid bij verschillende opleidingscentra en brancheorganisaties waarschijnlijk al. Door de handen ineen te slaan hopen we met elkaar (gemeente, brancheorganisaties, opleiders en werkgevers) studenten, werkenden en werkzoekenden enthousiast te krijgen voor de beroepen waar een tekort aan is en daarbij leggen we de link naar werkgevers uit de Drechtsteden.

Wij willen graag bij uw bedrijf een BAAS en BAAN van de maand film maken, die uiteraard ook op uw media kanalen gebruikt mag worden. Wij stemmen van te voren de interviewvragen en beroepen af en komen op een afgestemde dag bij jullie langs om het bedrijf, de werkzaamheden en waar jullie naar op zoek zijn vast te leggen. Wij hopen dat jullie hierin willen bijdragen met een bedrag van €1.000,- ex btw.

GeĂ¯nteresseerd? Meld uw bedrijf hier aan: