BOJET – Online Serie

Binnenkort starten wij onze online serie. Met Tim Haars als verslaggever willen we elke maand een BAAN en BAAS van de maand online plaatsen. Maandelijks zal dit breed opgezet worden op deze website en de BOJET social media kanalen.

De juiste mensen, moeilijk te vinden

Als werkgever heeft u op dit moment waarschijnlijk al een personeelstekort en bent u hard op zoek naar geschikte mensen, daarbij loopt betrokkenheid bij verschillende opleidingscentra en brancheorganisaties waarschijnlijk al. Door de handen ineen te slaan hopen we met elkaar (gemeente, brancheorganisaties, opleiders en werkgevers) studenten, werkenden en werkzoekenden enthousiast te krijgen voor de beroepen waar een tekort aan is en daarbij leggen we de link naar werkgevers uit de Drechtsteden.

Uw bedrijf in de kijker

Wij willen graag bij uw bedrijf een BAAS en BAAN van de maand film maken, die u uiteraard ook zelf op uw media kanalen mag gebruiken. Wij stemmen van te voren de interviewvragen en beroepen af en komen op een afgestemde dag bij jullie langs om het bedrijf, de werkzaamheden en waar jullie naar op zoek zijn vast te leggen. Wij hopen dat jullie hierin willen bijdragen met een bedrag van €1.000,- ex btw.

Geïnteresseerd? Meld uw bedrijf hier aan: