Eerste monteur steigerbouw

Als je op grote hoogte moet werken ben je afhankelijk van veilige constructies. Heb jij een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Vind je het fijn om buiten te werken en heb je geen hoogtevrees? Kies dan de opleiding Eerste monteur steigerbouw.

Bij een erkend steigerbouwbedrijf monteer en demonteer je steigers en ondersteuningsconstructies. Je monteert traditionele steigers, systeemsteigers en ondersteuningsconstructies. Daarbij let je goed op sterkte, kwaliteit en veiligheid van de steigers. Je sorteert de materialen en plaatst ze op de juiste plek bij het werk. Je plaatst de grondslag. Je stelt de basis van de steiger of ondersteuningsconstructies waterpas en te lood. Je monteert de steiger of ondersteuningsconstructie en verankert deze. Je plaatst netten en zeilen op steigers. Bij al je werkzaamheden zorg je voor een veilige werksituatie en ga je op verantwoorde wijze om met het milieu.

Ben jij al nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van het Da Vinci College en leer alles over de opleiding.

    Opleiding: Eerste monteur steigerbouw Da Vinci College

  • Website