Schilder

‘Dit kan wel een likje verf gebruiken.’ Die gedachte speelt soms in of om het huis, bedrijfspand of overig gebouw. Gelukkig is er dan altijd een schilder to the rescue. Houtwerk, beton, metaal, kunststof: een goede schilder kan met elke ondergrond uit de voeten. Onderhoudswerk, binnen of buiten: het werk is gevarieerd en elke klus is anders.

Op zoek naar afwisseling?

Dan mag je je verheugen op veel interesse van de meest uiteenlopende werkgevers. Neem een kijkje op de website hiernaast waar je direct in contact komt met Constructif voor een baan of stageplek. Zij hebben behoefte aan timmerlieden, stukadoors, metselaars, tegelzetters en schilders. Een organisatie, die renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoud pleegt aan bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw, groeit hard. Vaklieden zijn daarom meer dan welkom.

Ben je geïnteresseerd in een opleiding als schilder? Dit wordt aangeboden door het Da Vinci College als BOL en BBL opleiding op niveau 2 en 3. Op de website van het Da Vinci College lees je meer informatie over de opleiding en mogelijkheden.

 

Opleiding: schilder Bouwmensen