Tegelzetter

Vloeren, wanden, badkamers, toiletten, keukens: een tegelzetter heeft er allemaal mee te maken. Het begint bij het lezen en interpreteren van werktekeningen, gevolgd door het op maat snijden van wand- en vloertegels. Met behulp van lijm, mortel of specie zorg je vervolgens voor een nette betegeling en afwerking. Het zelfstandig verrichten van alle bij het tegelzetten voorkomende specialistische werkzaamheden: dat vat het beroep het beste samen.

Wil jij met je handen werken?

Dan mag je je verheugen op veel interesse van de meest uiteenlopende werkgevers. Neem een kijkje op de website hiernaast waar je direct in contact komt met Constructif voor een baan of stageplek. Zij hebben behoefte aan timmerlieden, stukadoors, metselaars, tegelzetters en schilders. Een organisatie, die renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoud pleegt aan bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw, groeit hard. Vaklieden zijn daarom meer dan welkom.

Ben je geïnteresseerd in een opleiding als tegelzetter? Dit wordt aangeboden door het Da Vinci College als BBL opleiding op niveau 2 en 3. Op de website van het Da Vinci College lees je meer informatie over de opleiding en mogelijkheden.

Opleiding tegelzetter Bouwmensen