Timmerman

Niks mis met lekker aan de weg timmeren. Waarom zou je dat niet letterlijk doen, als timmerman? Aan de hand van tekeningen verricht je de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden (bijvoorbeeld ramen en deuren). Ben je een beetje handig en haal je er voldoening uit om iets tastbaars te creëren? Denk dan eens na over een baan als timmerman.

Aan de slag als timmerman?

Wie met zijn of haar handen werkt, mag zich verheugen in veel interesse van de meest uiteenlopende werkgevers. Neem een kijkje op de website hiernaast waar je direct in contact komt met Constructif voor een baan of stageplek. Zij hebben behoefte aan timmerlieden, stukadoors, metselaars, tegelzetters en schilders. Een organisatie, die renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoud pleegt aan bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw, groeit hard. Vaklieden zijn daarom meer dan welkom.

Ben je geïnteresseerd in een opleiding als Timmerman? Dit wordt aangeboden door het Da Vinci College als BOL en BBL opleiding op niveau 3 en 4. Op de website van het Da Vinci College lees je meer informatie over de opleiding en mogelijkheden.

Opleiding Timmerman Bouwmensen