Bouwmensen Zuid-Holland Zuid

Voor een opleiding in de bouw- en infrasector ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid is hét opleidingscentrum voor de bouw in de regio. We werken vanuit Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht. Met onze opleidingen word je in 2 tot 5 jaar opgeleid tot bijvoorbeeld timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of technisch tekenaar. Je kunt opleidingen volgen op mbo-niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Begeleiding

De moderne vakman is van meerdere markten thuis. We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s in de bouw. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we zoomen in op werkplanning en werkvoorbereiding. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid zorgt voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt, zodat jij weet dat je op koers blijft. In de bouw kun je op talloze manieren doorgroeien.

Oud en nieuw

De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom leert Bouwmensen Zuid-Holland Zuid over de nieuwste digitale hulpmiddelen en combineren we oude materialen met nieuwe bouwstoffen. Bij Bouwmensen Zuid-Holland Zuid ben je daarom ook op je plek als je al een baan in de bouw hebt: wij organiseren praktijkscholing voor leermeesters en cursussen voor vakvolwassenen.