Da Vinci College

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. We bieden diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende branches en verzorgen bedrijfsopleidingen en trainingen voor volwassenen. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor de vavo en educatie- en inburgeringsopleidingen.

Student centraal stellen

Grensdoorbrekend onderwijs: dat thema staat centraal binnen ons strategisch beleidsplan 2019-2022. De samenwerking met het bedrijfsleven intensiveren, over muren heen kijken en de student centraal stellen: het zijn binnen de organisatie duidelijke speerpunten. Net als grenzen doorbreken, want de diverse demografische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen hebben impact op de arbeidsmarkt. Er zullen beroepen verdwijnen en nieuwe beroepen bijkomen en door de technologische ontwikkelingen zal het werk ook veranderen. Als ROC spelen we daarop in. Dat is een uitdaging, maar biedt ook kansen. We zullen de komende jaren niet alleen onze studenten initieel opleiden voor de banen van nu en morgen, maar veel meer inzetten op leven lang ontwikkelen.

21ste eeuw onderwijs

Het onderwijs van de 21ste eeuw gaat daarbij vooral ook over innovatie, creativiteit, duurzaamheid, technologie en omgevingsbewustzijn. Stuk voor stuk ingredi├źnten die binnen het Da Vinci College aanwezig zijn.