Opleidings- en ontwikkelingsfonds Technisch Installatie Bedrijf

De wereld verandert snel.  En in bijna alle veranderingen speelt techniek een belangrijke rol. De vakmensen van de technische installatiebranche brengen deze techniek tot leven. Je helpt gebouwen duurzamer te maken, laten mensen langer thuis wonen, zorgt voor snelle ICT-verbindingen, staat voor veiligheid en comfort. Hoe word ook jij een onderdeel van dit superteam vakmensen? We helpen je graag!

Het  Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatie Bedrijf (OTIB)  helpt je verder in de techniek.

OTIB ondersteunt vakmensen. Met financiële steun om de drempel tot opleiding en ontwikkeling zo laag mogelijk te maken. We  inspireren je met de nieuwste kennis en kansen in de branche, nu en in de toekomst. We laten je nadenken waar jij het beste past. Met OTIB neem je zelf je (nieuwe) eigen loopbaan in handen. Jij zit aan het stuur, wij zijn de motor.

Met OTIB kom je verder in de techniek. Hoe?  Neem contact met ons op en we helpen je op maat verder! Kijk op de website www.steunpunt.otib.nl  of stuur een mail steunpuntam@otib.nl. Je kan ook bellen: 0800-6061. Aarzel niet want er zijn vele kansen voor mensen die een toekomst willen in de techniek!

Benieuwd naar de Techniek achter Lowlands

Een mooi filmpje die de techniek van een groot festival als Lowlands weergeeft. Klik hieronder om het filmpje te bekijken.