Ga naar de inhoud

Smart Delta Drechtsteden regiobijeenkomst

Dinsdag 5 september 2023, Inloop vanaf 16.30 uur, inhoudelijk programma van 17.00-19.00 uur, diner van 19.00 – 20.30 uur.

Op 5 september is er weer gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te informeren tijdens de Smart Delta Drechtsteden Regiobijeenkomst. Het thema is ‘samenwerken aan een sterke regio’

Bijeenkomst

Smart Delta Drechsteden

Smart Delta Drechtsteden praat graag bij over de nieuwe Regio Deal aanvraag Drechtsteden-Gorinchem die zij dit najaar willen indienen. In Regio Deals werken Rijksoverheid en regio samen om de kwaliteit van leven, wonen en werken van inwoners en ondernemers te verhogen, juist op die plekken die een extra impuls goed kunnen gebruiken. Met hun vorige Regio Deal aanvraag in 2020 hebben zij 22,5 miljoen euro binnengehaald. Ze hopen ook nu weer op een succesvolle Regio Deal.

Doorslaggevend hierbij is dat zij in een goede samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid een breed gedragen aanvraag indienen. Bovendien gaan ze met elkaar in gesprek over het versterken van de regionale samenwerking. Smart Delta Drechtsteden werkt toe naar een Smart Delta agenda die de gezamenlijke ambities van onderwijs, overheid en bedrijfsleven omvat. Sprekers en aanwezigen worden uitgenodigd om nieuwe inzichten en inspiratie aan te reiken. Uiteraard wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkdiner.

Meld je aan
Gegevens

Dinsdag 5 september

Inloop vanaf 16.30 uur, inhoudelijk programma van 17.00-19.00 uur, diner van 19.00 – 20.30 uur.

Locatie

Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht

Deel dit artikel