Ga naar de inhoud

TechnoHub Dag | Smart Delta

Woensdag 17 januari 2024 08:30 – 13:30

In de TechnoHub Smart Delta bundelen toonaangevende regionale bedrijven, ROC Da Vinci College en Dordrecht Academy vanuit de Duurzaamheidsfabriek kennis op het gebied van energietransitie, data analytics, digitalisering, robotisering en virtualisering.

Op woensdag 17 januari 2024 organiseren ze weer een TechnoHub Dag.

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

TechnoHub Dag!

Tijdens de TechnoHub Dag op woensdag 17 januari brengen ze studenten, docenten en bedrijfsleven bij elkaar voor wederzijdse ontmoeting en inspiratie. Deze ochtend presenteren mbo- en hbo-studenten de oogst aan mooie onderwijsprojecten waaraan zij, samen met begeleiders uit het bedrijfsleven, de afgelopen maanden hebben gewerkt. Maar er is veel meer te beleven deze dag, want ze starten met een ruime blik gericht op het jaar 2030.

Sandra Pellegrom, Nationale Coördinator van Sustainable Development Goals (SDG) Nederland, neemt ons namelijk tijdens deze TechnoHub Dag mee in de 17 wereldwijd door te voeren Sustainable Development Goals en maakt ons deelgenoot van de stappen die al gezet worden richting een wereld met meer welvaart en minder ongelijkheid. Een wereld waarin ze samenwerken om biodiversiteit en klimaat te beschermen. Om ons voor te bereiden op die wereld hebben ze in ieder geval techniek, innovatie, onderwijs en elkaar nodig. In de aansluitende interactieve workshops laten ze zien waar zij in de Drechtsteden al mee bezig zijn.

Kortom, ben je benieuwd naar de resultaten van de studieprojecten uit de Mackathon en AD-trajecten van dit jaar? Wil je meer weten over samenwerking met mbo- en hbo-opleidingen? Of ben je geïnteresseerd om met studenten in contact te komen en te netwerken? Meld je aan en kom langs op de TechnoHub Dag!

Bekijk het evenement
Gegevens

Woensdag 17 januari 2024 08:30 – 13:30

Locatie

Duurzaamheidsfabriek

Leerparkpromenade 50
3312 KW Dordrecht

Organisator

TechnoHub Smart Delta

Deel dit artikel