Samen Slim Werkgevers Drechtsteden

10-02-2020

Innovatieve productietechnologie om sneller, efficiënter en duurzamer schepen te bouwen. Daaraan hebben Scheepswerf Slob, De Waal en Valk Welding de afgelopen drie jaar gewerkt, samen met fieldlab Smart Industry de Duurzaamheidsfabriek en het ROC Da Vinci College, in het EFRO-project:

Toegepaste Innovaties Maritieme Automatisering (TIMA)

Op 10 februari delen we de resultaten rond de digitalisering en robotisering van de productie van enkelstuks/maatwerk en rond de borging van vakkennis, de aansluiting onderwijs-beroepspraktijk, de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het aantrekken van een nieuwe generatie jonge professionals.

Het gaat om technische innovaties die direct hebben bijgedragen aan de verbetering van de concurrentiepositie van de betrokken bedrijven. Deze kunnen ook voor uw bedrijf van waarde zijn. Ook de manier waarop het innovatietraject is aangevlogen biedt voldoende aanknopingspunten om in uw eigen organisatie nieuwe stappen te maken met innovatie, implementatie, acceptatie en een leven lang ontwikkelen:

  • denken & doen
  • in een intensieve cross-over samenwerking
  • vanuit een concrete ontwikkelvragen van de bedrijven
  • samen met het regionale beroepsonderwijs
  • onder begeleiding van een fieldlab smart industry

DOEN & DENKEN

We starten het event om 12.30 met ‘hands on’ workshops waarin u kunt kennismaken met de innovaties rond robotlassen en –snijden . Vanaf 15.00 uur nemen inspirerende sprekers u mee in de opbrengsten van TIMA en hun relevantie voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de slimme maakindustrie.

Graag tot ziens op 10 februari! Aanmelden en meer informatie vind je hier.