skip to Main Content

GKN Fokker zoekt jou!

Kom aan boord
en versterk het team

Fokker heeft een rijke geschiedenis. In 2015 werd Fokker overgenomen door GKN Aerospace. Daarmee zijn ze een wereldspeler in de vliegtuigbouw. Bij GKN Aerospace werken wereldwijd in totaal meer dan 10.000 mensen. Op hun prachtige vestiging in Papendrecht maken ze onderdelen voor vliegtuigen en helikopters. Deze vestiging gaat de komende jaren flink uitbreiden. Zo komen er nieuwe bedrijfshallen en een bedrijfscampus. Dit zal naar verwachting zo’n 500 tot 800 extra duurzame banen opleveren. Zit jouw nieuwe baan hierbij?

GKN Fokker is op zoek naar jou!
Dit doen zij niet alleen. Zij werken als GKN Fokker hierin samen met verschillende arbeidsmarktpartners in de regio Drechtsteden zoals Baas over je eigen toekomst, Werkgevers Servicepunt Baanbrekend Drechtsteden, Kickstart, Leerwerkloket, DM-groep en Perspct. Daarnaast hebben ze nauwe banden met het onderwijs, brancheverenigingen en sectoren. Dit met het gezamenlijke doel om mensen zoals jij aan een nieuwe baan te helpen. Maar wat hebben ze te bieden?

Vacatures

Actuele vacatures bij GKN Fokker

Word Luchtvaartspuiter bij GKN Fokker

Werk jij binnenkort ook bij GKN Fokker (internationaal: GKN Aerospace), de producent van vliegtuigonderdelen? Zij…

Lees meer...

Word Verspaner bij GKN Fokker

GKN Fokker (internationaal: GKN Aerospace) heeft vele banen beschikbaar in Papendrecht. Werk jij binnenkort ook…

Lees meer...

Word Mallenbouwer bij GKN Fokker

GKN Fokker (internationaal: GKN Aerospace) is producent van vliegtuigonderdelen. Zij hebben vele banen beschikbaar in…

Lees meer...

Word Samenbouwer bij GKN Fokker

GKN Fokker, onderdeel van het internationale GKN Aerospace, heeft vele banen beschikbaar in Papendrecht. Werk…

Lees meer...

Nieuwe werknemers kunnen naast uitstekende arbeidsvoorwaarden (incl. CAO) bij GKN Fokker rekenen op voldoende begeleiding tijdens een uitgebreid on-boarding programma. Voldoe je nog niet aan alle werkervaring of opleidingseisen voldoen? Geen probleem. GKN Fokker wil medio 2022 verschillende leer- en opleidingstrajecten (bij- en omscholing) gaan aanbieden voor werkenden, zij-instromers, werklozen en studenten. Ze zijn zelfs van plan een speciale Campus Academy te bouwen die medio 2022 van start gaat. Banen komen er genoeg. Van assemblagemedewerker tot verspaner. Van metaalbewerker tot logistiek medewerker. En nog veel meer. Kom jij aan boord?

Wil jij meebouwen aan vliegtuigen?
Fokker biedt jou de 2-jarige opleiding Samenbouwer Vliegtuigbouw, het vak van de toekomst. Je werkt tijdens deze afwisselende opleiding met de laatste technologie en krijgt bovendien elke maand salaris!

Meld je nu aan!

Indien je wil weten wat voor jou de eventuele mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact op met recruiter Bart Hermsen. Bel hem op 06 – 293 193 77 of stuur een bericht naar bart.hermsen@fokker.com. Hij staat je graag te woord en denkt met je mee.

+31 6 293 193 77
Of stuur mij een email

Logo Fokker

Partnerlinks

Back To Top