Ga naar hoofdinhoud

GKN Fokker zoekt jou!

Kom aan boord
en versterk het team

Fokker heeft een rijke geschiedenis. In 2015 werd Fokker overgenomen door GKN Aerospace. Daarmee zijn ze een wereldspeler in de vliegtuigbouw. Bij GKN Aerospace werken wereldwijd in totaal meer dan 10.000 mensen. Op hun prachtige vestiging in Papendrecht maken ze onderdelen voor vliegtuigen en helikopters. Deze vestiging gaat de komende jaren flink uitbreiden. Zo komen er nieuwe bedrijfshallen en een bedrijfscampus. Dit zal naar verwachting zo’n 500 tot 800 extra duurzame banen opleveren. Zit jouw nieuwe baan hierbij?

GKN Fokker is op zoek naar jou!
Dit doen zij niet alleen. Zij werken als GKN Fokker hierin samen met verschillende arbeidsmarktpartners in de regio Drechtsteden zoals Baas over je eigen toekomst, Werkgevers Servicepunt Baanbrekend Drechtsteden, Kickstart, Leerwerkloket, DM-groep en Perspct. Daarnaast hebben ze nauwe banden met het onderwijs, brancheverenigingen en sectoren. Dit met het gezamenlijke doel om mensen zoals jij aan een nieuwe baan te helpen. Maar wat hebben ze te bieden?

Wil jij meebouwen aan vliegtuigen?
Fokker biedt jou de 2-jarige opleiding Samenbouwer Vliegtuigbouw, het vak van de toekomst. Je werkt tijdens deze afwisselende opleiding met de laatste technologie en krijgt bovendien elke maand salaris!

Meld je nu aan!

Vacatures

Actuele vacatures bij GKN Fokker

Teamleider

Kan jij een combinatie van leidinggeven, coaching en technische expertise bieden? Dan is de functie…

Lees meer...

BBL-opleiding Samenbouwer – Vliegtuigbouw

Vind jij vliegtuigen geweldig en zoek je een goede BBL-opleiding in deze sector? Dan zit…

Lees meer...

Shop Floor Scheduler

Is plannen en coördineren echt iets voor jou? Dan is GKN Fokker naar je op…

Lees meer...

Logistiek medewerker

Voorraden in de gaten houden, ontvangen, verpakken en verzenden? En niet zomaar voorraden, maar alles…

Lees meer...

CNC Operator / Verspaner

GKN Fokker heeft een vacature voor jou als CNC Operator / Verspaner. Je bent verantwoordelijk…

Lees meer...

Plating Operator

Ga bij GKN Fokker de uitdaging aan als Plating Operator. Werk jij binnenkort ook bij…

Lees meer...

QC Inspector

Ben jij de nieuwe kwaliteitsinspecteur (QC Inspector) bij GKN Fokker? Je inspecteert vliegtuigonderdelen tijdens en…

Lees meer...

Luchtvaartspuiter

GKN Fokker is op zoek naar jou als luchtvaartspuiter, een rol waarin je verantwoordelijk bent…

Lees meer...

Samenbouwer

Kom bij GKN Fokker werken als samenbouwer (Aircraft fitter). Je zorgt in deze functie voor…

Lees meer...

Maandelijkse rondleiding
bij GKN Fokker

Elke laatste donderdag van de maand ben je van 13.00 tot 14:30 uur welkom bij GKN Fokker. In het Customer Experience Center krijg je voorbeelden van vliegtuigonderdelen te zien die GKN Fokker maakt. Je maakt kennis met de korte BBL-opleiding Samenbouwer Vliegtuigbouw Basis van 3 maanden. Ook krijg je een rondleiding door drie productiehallen waar vliegtuigonderdelen worden samengebouwd: rompen, flaps en vliegtuigstaarten.

Locatie: Industrieweg 9, Papendrecht
Aanmelden bij: Victor van Ham, victor.vanham@fokker.com

Nieuwe werknemers kunnen naast uitstekende arbeidsvoorwaarden (incl. CAO) bij GKN Fokker rekenen op voldoende begeleiding tijdens een uitgebreid on-boarding programma. Voldoe je nog niet aan alle werkervaring of opleidingseisen voldoen? Geen probleem. GKN Fokker wil medio 2022 verschillende leer- en opleidingstrajecten (bij- en omscholing) gaan aanbieden voor werkenden, zij-instromers, werklozen en studenten. Ze zijn zelfs van plan een speciale Campus Academy te bouwen die medio 2022 van start gaat.

Banen zijn er genoeg. Van assemblagemedewerker tot verspaner. Van metaalbewerker tot logistiek medewerker. En nog veel meer. Kom jij aan boord? Jouw reis begint hier.

Als je wil weten wat voor jou de eventuele mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact op met recruiter Bart Hermsen. Bel hem op 06 – 293 193 77 of stuur een bericht naar bart.hermsen@fokker.com. Hij staat je graag te woord en denkt met je mee.

+31 6 293 193 77
Of stuur mij een email

Logo Fokker

Partnerlinks

Back To Top