skip to Main Content

De banenmarkt in de Drechtsteden verandert continu. Voorbij zijn de tijden dat je tijdens je hele leven hetzelfde werk deed, en dat bij éénzelfde werkgever. Dat komt door innovatie, digitalisering, nieuwe werkvormen, verandering in onze omgeving en meer. Deze veranderingen vragen wat van je. Je gaat je een leven lang ontwikkelen. Een leven lang ontwikkelen is een mix van na-, bij- of omscholing en de praktijk.

Een leven lang ontwikkelen betekent bijvoorbeeld dat je je als afgestudeerde vanuit je mbo-opleiding bijschoolt of omschoolt zodat je makkelijker werk krijgt. Of dat je als volwassene zonder afgeronde opleiding kunt gaan leren en werken bij een regionaal leerwerkbedrijf. Of dat je als werknemer van werk in een sector waar veel banen verdwijnen naar een sector met veel kansenberoepen gaat dankzij aanvullende mbo-scholing. Of dat je als werkgever de trends en ontwikkelingen in de banenmarkt volgt en leerwerktrajecten faciliteert binnen je bedrijf.

Een leven lang ontwikkelen in de Drechtsteden

BAAS laat je graag de regionale mogelijkheden zien om je een leven lang te ontwikkelen. Of je nu werkervaring hebt of niet. Om je een leven lang te ontwikkelen heb je vaak scholings- en loopbaanadvies nodig. Op die manier ga je straks doen wat bij je past.

Partnerlinks

Back To Top