Aangepaste dienstverlening SBB tot 1 september

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor de dienstverlening van de SBB, zoals het erkennen van leerbedrijven? Kunnen stages en leerbanen wel doorgaan? We zetten het voor u op een rijtje.

Ten minste tot 1 september 2020 werken we op een andere manier samen. Maar weet dat de adviseur van SBB ook nú voor u klaarstaat, net als de medewerkers van de Servicedesk die uw vragen graag beantwoorden. Met elkaar zetten we alles op alles om u te ondersteunen en ook het actieplan voor stages en leerbanen succesvol uit te voeren.

Terugkeer in fases

Vanaf 25 mei bezoeken onze adviseurs weer leerbedrijven. In eerste instantie gaat het om aspirant-leerbedrijven, leerbedrijven die een second opinion willen en leerbedrijven waar sprake is van een kritische situatie. Fasegewijs gaan we ook de overige leerbedrijven weer bezoeken. Daarover zullen we u op deze pagina en via onze digitale nieuwsbrief informeren.

Maatregelen van de Rijksoverheid

Bij het bezoek houden onze adviseurs zich aan de maatregelen van de Rijksoverheid. Bovendien bezoeken wij u uitsluitend na een telefonische afspraak, waarbij we de uitvoering van die maatregelen samen met u doornemen.

Bekijk hier alle maatregelen en documenten.