Draaidag Den Breejen Shipyard en Aspect ICT

Het heeft even geduurd maar we hebben weer een draaidag kunnen opnemen. Uiteraard wel op 1,5 meter afstand maar dat was prima te doen. Het was een top dag in Hardinxveld, het team van De Film Makelaar had er weer zin in, Tim zat helemaal weer in zijn rol en bij beide locaties werden we heel positief ontvangen.

Rond half 9 was heel het team, inclusief Tim Haars, aanwezig bij Den Breejen Shipyard. Wat een prachtige plek waar ze gevestigd zijn. We hebben het hele terrein gezien en verschillende interviews gehad met medewerkers die met veel plezier bij Den Breejen Shipyard werken. Een mooi familiebedrijf waarbij de scheepsbouw in hun DNA zit.

Rond de middag was het tijd om door te rijden naar Aspect ICT, ook in Hardinxveld. Wat een prachtig pand met veel ruimte en kennis van ICT. Na een rondleiding door het pand en alles besproken te hebben zijn we begonnen met de interviews en kon Tim laten zien of hij ook kennis van ICT had, hij heeft zelfs geprobeerd een presentatie te houden over het onderwerp 🙂

Hoe dit afgelopen is zien jullie binnenkort in de nieuwe afleveringen van onze online serie.

Ben jij al BAAS over je eigen toekomst? Talk to you soon 😉