Nattigheid 1e opnamedag Tim Haars

Alles was geregeld, Tim Haars stond geboekt, de afspraak stond om te gaan draaien bij KWS op locatie in Hendrik-Ido-Ambacht en s’middags bij Constructif in Dordrecht. Omdat asfalteren ook nachtwerk is en de mannen vroeg beginnen hadden we om 6 uur op locatie afgesproken (pfff vroeg), de regen kwam met bakken uit de hemel en daar stonden we dan met onze goede wil. De eerste serie opname en de weersvoorspellingen voor de komende uren zagen er slecht uit. We hadden alles geregeld maar het weer kunnen we helaas niet plannen, in overleg werd besloten om de draaidag bij KWS te verzetten. Om even op te drogen zijn we met Tim en de crew van De Film Makelaar gaan ontbijten bij Van der Valk in Dordrecht. En aan mij de taak om snel wat anders te regelen, gelukkig konden we terecht bij de Duurzaamheidsfabriek / Da Vinci College. Om 10 uur daar aangekomen konden we eindelijk beginnen met draaien en was het tijd om de 1e aflevering op te nemen!

Wat mij toen pas opviel was hoe bekend Tim is bij de jeugd, precies wat we wilde en waarom we voor hem hebben gekozen. Om de haverklap wilde studenten (en docenten) met hem op de foto, super leuk đŸ™‚ Snel door naar het Dordrechts Museum voor de opnames bij Construcif, de schilders zijn daar alle wanden aan het sauzen en Tim moet natuurlijk ook aan de slag en meehelpen.

Het was een hectische maar leuke dag, veel enthousiasme van iedereen en Tim is lekker relaxed, professioneel en oprecht geĂ¯nteresseerd. Ik heb het nog steeds koud en ga snel een douche nemen en nagenieten van de eerste draaidag, zo benieuwd naar de filmpjes en hoe het is geworden. We gaan eindelijk starten met onze online serie, hopelijk bereiken we veel mensen ermee.

Ben jij al BAAS over je eigen toekomst? Talk to you soon đŸ˜‰

Groetjes Joyce