Praktijkopleidingen van Bouwmensen

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen! Er zit er ook één bij jou in de buurt.

Lijkt het je leuk om in de bouw te werken, om iets nieuws te maken of onderhoudswerk te doen aan oude gebouwen? Werken en leren spreekt jou aan? Net als lekker buiten aan de slag en de handen uit de mouwen steken? Drie keer ‘ja’? Dan is een opleiding bij Bouwmensen echt iets voor jou.

Bij Bouwmensen gaan theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk. Afhankelijk van BOL- of BBL-route volg je een of meerdere dagen onderwijs op het ROC. Indien je een BBL-opleiding volgt, besteed je het grootste deel van je tijd als leerling bij een bouwbedrijf. Je krijgt praktijkscholing in een volledig uitgeruste werkplaats en we helpen je bij de praktijkopdrachten bij een bouwbedrijf bij jou in de buurt.

Een opleiding bij bouwmensen houdt het volgende in:

  • Uitstekende leer- en werkomgeving
  • Opleiding met toekomstperspectief en carrièremogelijkheden
  • Een erkende mbo-opleiding
  • Je gaat werken of stage lopen bij een aangesloten bouwbedrijf
  • Je volgt een theorie-opleiding op het ROC
  • Je ontvangt een prima salaris
  • Bouwmensen biedt praktijkscholing in een uitstekend ingerichte werkplaats en professionele begeleiding voor de praktijkopdrachten

Wat leer je?

Natuurlijk leer je allereerst alles op het gebied van de richting die je hebt gekozen. Maar de moderne vakman is van meerdere markten thuis. We leren je ook technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s op de bouw. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Bouwmensen voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt, zodat jij weet dat je op koers blijft. In de bouw kun je op talloze manieren doorgroeien. Kijk welke opleiding jou het best bevalt.

Jouw toekomst in de bouw begint hier

Maak werk van jouw bouwtalent. Kies voor de ideale combinatie tussen leren en werken: meld je aan bij Bouwmensen en groei uit tot een echte vakman of -vrouw.