skip to Main Content

Ik ben Pascalle en ik stel me graag aan je voor!

Ik ben Pascalle en ik stel me graag aan je voor!

Hi! Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Pascalle. Sinds kort ben ik aangesloten bij Baas over je eigen toekomst en wil ik jou graag helpen bij het vinden van de juiste opleiding, stage of baan. Ik zal hier regelmatig bloggen over werken en leren in de Drechtsteden en natuurlijk over mijn eigen persoonlijke ontwikkeling!

Dit is wat mij motiveert om jou te helpen

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in mijn carrière en ik wil jou graag inspireren, maar vooral ook laten zien hoe jij je carrière zelf in de hand neemt.

Hoe heb ik dat gedaan? In 2016 begon ik mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste bij het ROC Da Vinci. Naast mijn opleiding liep ik stage bij een huidkliniek in Rotterdam en in Oud-Beijerland. Het mooie was dat deze stage meteen leidde tot een baan! Uiteindelijk werd ik bedrijfsleider van de kliniek in Rotterdam.

Inzicht en motivatie in welk werk je leuk vindt en waarom je dat zo leuk vindt, daar kom je het verst mee. Dit ontdekken is iets waar ik je graag bij help. Toen ik werkte bij de kliniek wist ik dat dit het voor mij was, maar ook toen ik meer uitdaging zocht en begon aan de opleiding tot sportmasseur.

Soms heb je net dat stukje extra nodig

Er zijn veel banen en kansen in de regio, bijvoorbeeld in de zorg, metaal en techniek, bouw en infra, transport en logistiek, binnenvaart en ICT. Een opleiding hierin volgen of lekker aan het werk gaan is de manier om te ontdekken of het werk bij je past. Alleen door er vol voor te gaan kun je ontdekken of je op je plek zit. Maar je kunt er ook achter komen dat je liever iets heel anders wilt gaan doen.

Ik heb twee keer meegedaan aan de MBO Skills Heroes vakwedstrijden. Deze competitie biedt je als mbo-student de mogelijkheid om extra vaardigheden op te doen terwijl jij laat zien hoe goed je bent in je vak. De tweede keer ben ik derde geworden en daar ben ik supertrots op! Vaardigheden die ik opgedaan heb zijn beter samenwerken en mezelf presenteren. Deze ervaring heeft mij meer zelfvertrouwen en rust gegeven.

Na twee keer te hebben meegedaan wilde ik andere studenten begeleiden bij hun deelname. Ook sloot ik me aan bij het promotieteam van het ROC Da Vinci. Met de opgedane kennis en het zelfvertrouwen kon ik ambassadeur worden en was ik op verschillende plekken in Dordrecht te zien. Die ervaringen gebruik ik nu graag om jou te helpen.

Je carrière zelf in de hand nemen

Wordt je werk een beetje saai? Volg je een opleiding, maar heb je ook interesse in iets anders? Waarom altijd hetzelfde blijven doen als je misschien nog meer talenten hebt? Blijf jezelf dan ontwikkelen en zet de volgende stap. Loop stage, volg een cursus, begin aan een nieuwe opleiding of vind een andere baan. Doen wat je écht leuk vindt en wat bij je past is het allerbelangrijkste.

Om een voorbeeld te geven: nu ik een paar jaar als medisch schoonheids-, huid- en permanente make-upspecialist heb gewerkt, heb ik ervoor gekozen om me te ontwikkelen in communicatie en sales. Een carrièreswitch dus. Het is fijn als je voor zulke heftige veranderingen met al je vragen bij iemand terechtkunt. Denk jij erover om te switchen? Laat dan vooral van je horen.

Het is niet erg als je iets heel anders doet dan ik. Dat is juist leuk en interessant en voor een frisse blik juist goed! Jouw mening is sowieso belangrijk, want je hebt een andere kijk op allerlei onderwerpen. Dat helpt mij scherp en betrokken te blijven bij jouw ontwikkeling.

Laat van je horen!

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring, kennis en vaardigheden opgebouwd en die zet ik graag in voor BAAS. Op die manier kan ik jou helpen met het vinden van de juiste opleiding, stage of baan. Ik ben heel benieuwd waar ik jou bij kan helpen en wat ik voor jou kan betekenen! Heb jij een inspirerend verhaal? Dan kom ik graag met jou in contact.

Je zult regelmatig van mij horen. Mocht je vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter. Volg je BAAS al op Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn? Ook daar kun je reageren.

Vorig artikel
Volgend artikel

Volg BAAS op
social media

Back To Top