skip to Main Content

Terugblik op een geslaagd Werk in Zicht-event

Baas over je eigen toekomst organiseerde op donderdag 23 juni het event Werk in Zicht. Daar konden geïnteresseerden kennismaken met toffe leerwerktrajecten in de regio. Als platform voor mbo-talent in de Drechtsteden blikken wij terug op een geslaagd en goed bezocht event.

Zonnepanelen installeren, TikTok inzetten als marketingtool, als vrachtwagenchauffeur aan de slag, elektromonteur worden: in de Drechtsteden kan het allemaal in de vorm van een leerwerktraject. Om kennis te kunnen maken met deze leerwerktrajecten vond op 23 juni het event Werk in Zicht plaats op het Dordtse Leerpark.

Handen uit de mouwen

Bezoekers konden kennismaken met diverse aanbieders van leerwerktrajecten, hun vragen stellen en zelf hun handen uit de mouwen steken. The Young Digitals, Metalent, Wereld van de Binnenvaart, STL (Sectorinstituut Transport & Logistiek), Bouwmensen, Leerwerkloket Drechtsteden, de Beroepentuin en IW Zuid-Holland lieten hun leerwerktrajecten zien.

Werk in Zicht geeft verschillende trajecten vorm in de Drechtsteden. Wat komt er bijvoorbeeld kijken bij het installeren van een laadpaal voor elektrische auto’s? Hoe leg je vloerverwarming aan? En hoe is het om in een vrachtwagen te rijden?

Leerwerktrajecten zijn dichterbij dan je denkt

Erwin Boer, strategisch adviseur arbeidsmarkt van gemeente Dordrecht en initiatiefnemer van BAAS: “De leerwerktrajecten zijn dichterbij dan je denkt. Voor ieder talent is er een passend traject om je skills te ontwikkelen in de Drechtsteden. Tijdens dit event schreven zelfs tien mensen zich direct in en zij gaan binnenkort al aan de slag.”

Volg jij BAAS al op Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn? Wij laten jou de banen, opleidingen en andere mogelijkheden zien in de Drechtsteden.

Vorig artikel
Volgend artikel

Volg BAAS op
social media

Back To Top