skip to Main Content

WeDo: nieuw platform voor ondernemers in Dordrecht

WeDo! Oftewel, wij doen het. Onlangs is er een fantastisch nieuw platform gestart voor Dordtse ondernemers in het MKB. Samen staan we immers sterker dan alleen.

Je bent niet voor niets Dordtenaar. Jij laat je niet ondersneeuwen, en zeker niet als ondernemer. Ook niet in coronatijd! Dit is precies waarom het nieuwe platform WeDo bestaat. Want in samenwerking ligt veel kracht. Er is voor ieder wat wils!

Wat kun je op dit gratis platform?

  • Met je bedrijf beter zichtbaar worden bij andere bedrijven, de gemeente en de mensen in Dordrecht dankzij het bedrijvenoverzicht.
  • Lokaal aangeboden diensten vinden, waarschijnlijk een mooie aanvulling op je eigen diensten of producten.
  • In aanmerking komen voor opdrachten. Dit wordt vanaf 19 november mogelijk, tijdens de MKB-dag Dordrecht!
  • Op de hoogte blijven. Het WeDo Nieuws houdt je op de hoogte van de nieuwste weetjes en events in Dordrecht.
  • Je weg vinden dankzij de kennisbank. Hier vind je bijvoorbeeld lokale ondernemersverenigingen en netwerkclubs.

Er zijn slechts twee voorwaarden:

  • Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dus ook als jonge, beginnende ondernemer kun je terecht op het platform. Zoals ook de jonge ondernemers die deelnamen aan ZomerOndernemer Drechtsteden (coverfoto).
  • Je bent gevestigd in Dordrecht.

Een voorbeeld van mooie samenwerkingen die kunnen ontstaan

Stel, je bent een bouwbedrijf. Je wil het met de leveranciers allemaal goed geregeld hebben. Hier vind je goede leveranciers. Bovendien ben je in de groei. Daar komt veel bij kijken qua zaken die niet je hoofdactiviteit zijn. Marketing bijvoorbeeld. Genoeg marketeers in Dordrecht, dus hier vind je ze. En misschien heb je ook een mooie kantoorruimte nodig. Via het platform kun je uiteraard een mooie kantoorruimte vinden die aan al je wensen voldoet.

Wij doen het samen, dus stel je Dordtse collega-bedrijven vooral op de hoogte! WeDo is een initiatief van Dordt Onderneemt, Gemeente Dordrecht, Dordrecht Marketing & Partners en Deal Drecht Cities.

Vorig artikel
Volgend artikel

Volg BAAS op
social media

Back To Top