skip to Main Content

Werkgeluk: ga jij met plezier naar je werk?

Hoe belangrijk is werken voor jou? Vind je het leuk en doe je het graag? Kun jij je goed ontwikkelen in je werk? Ik vind mijn werk heel belangrijk en geef je graag mijn inzichten over werkgeluk.

Werken, een belangrijk onderdeel van mijn leven

Voor mij persoonlijk is werken heel belangrijk. Ik ben lekker bezig en krijg er veel energie voor terug. Mijn werk is een plek waar ik mezelf kan zijn en waar ik verder kan groeien. Ik heb veel contact met andere mensen en leer nieuwe mensen kennen. Dit is voor mij de plek waar ik elke dag leer en mezelf ontwikkel. Daarnaast verdien ik er natuurlijk gewoon mijn geld mee.

Werkgeluk: meer dan alleen werken voor je geld

Wat houdt jou gemotiveerd en gelukkig in je werk, stage of leerwerktraject? Het is belangrijk dat je voor een opleiding of baan kiest waar jij plezier in hebt en waar je een passie voor hebt. Kijk bijvoorbeeld eens naar je hobby’s en interesses. Met stagelopen of werken en leren kun je ook ontdekken wat je leuk vindt.

Werkgeluk gaat verder dan alleen werken om geld te verdienen. Als je gelukkig bent op je werk is dat goed voor jou en voor je werkgever en krijg je meer gedaan. Wat gebeurt er als jij gelukkig bent in je werk? Je zult veel positiever zijn, je fijner voelen en dat ook uitstralen naar de mensen om je heen. Leuke collega’s dragen daar natuurlijk nog meer aan bij.

Nog geen werk gevonden waar jij echt blij van wordt?

Misschien heb jij nog geen werk gevonden waar je echt gelukkig van wordt. Neem dan vooral contact op met Baas over je eigen toekomst. Wij helpen jou graag verder als je nog zoekt naar welke baan of opleiding bij je past.

Wanneer ben jij gelukkig in je werk? En wat doe jij eraan om gelukkig te blijven in je werk? Laat hieronder je reactie achter. Volg je BAAS al op Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn? Ook daar kun je reageren.

Vorig artikel
Volgend artikel

Volg BAAS op
social media

Back To Top