Ga naar hoofdinhoud

Werkzoekenden

Van onderwijs naar werk

Ben je een mbo-student en volg je een beroepsopleiding (BOL)? Of ben je lekker praktijkgericht aan het leren (BBL)? Of ben je net afgestudeerd? De stap naar je eerste baan is soms spannend en uitdagend. Als mbo-talent kun je in de Drechtsteden heel goed terecht in de bouw & infra, transport & logistiek, metaal & techniek, binnenvaart, ICT en zorg. Soms is daarvoor wat aanvullende scholing nodig.

De kansrijke sectoren onderaan deze pagina geven je zicht op werk in een sector die bij jou past. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Weet je het allemaal nog niet zo goed? Of ben je op zoek naar bijscholing om aan de slag te kunnen? Stel je vraag dan via het contactformulier aan BAAS. We kunnen je dan van de nodige links voorzien.

Ook heel interessant voor jou zijn de toffe startersvacatures en het overzicht van regionale werkgevers die regelmatig mbo-vacatures hebben. Op onze sociale media komen die ook voorbij, zoals op Instagram! Jouw succesverhaal zetten we straks graag in het zonnetje op onze website en sociale media.

Volg BAAS op
social media

Back To Top