Ga naar de inhoud

Voor hen die graag de handen uit de mouwen steken!

Werk met een team aan mooie bouw- en infraprojecten en blijf jezelf ontwikkelen. Dit is een veelzijdige sector die veel baankansen biedt. Van kraanmachinist tot stratenmaker: ben jij klaar voor een toekomst in Bouw & Infra?

Steek jij graag de handen uit de mouwen en werk je graag in teamverband? Binnen de sector Bouw & Infra werk je aan mooie bouw- en infraprojecten waarbij je jouw resultaten altijd met eigen ogen bewondert.

In Nederland leveren bouwbedrijven een belangrijke bijdrage aan het woon-, werk- en leefklimaat. Wist je bijvoorbeeld dat ongeveer 9% van alle inkomsten van Nederland uit de bouwsector komt? En dat er in ons land meer dan 200.000 bouwbedrijven zijn in deze sector?

Goed nieuws: een groot deel hiervan vind je in de Drechtsteden. Genoeg kansen voor ontwikkeling dus! De uitdaging is aan jou: hoe bouw, verbouw, renoveer, transformeer en verduurzaam jij mee?

Kansen in opleiding en werk

werken-in-bouw-infra

De sector Bouw & Infra is overal nodig – en jij dus ook. Binnen dit werkgebied vind je veel verschillende banen op verschillende niveaus. Je vindt dus gemakkelijk een leuke baan die je uitdaagt en die bij je past.

Wil je jouw eigen bouwbedrijf opzetten, werken voor een infrabedrijf of een bestaand bouwbedrijf ondersteunen? In de Drechtsteden ligt er een toekomst voor je open.

Banen in beeld
Timmerman of -vrouw
Metselaar
Stukadoor
Schilder
Stratenmaker
Tegelzetter
Meubelmaker
…en meer!

Bedrijven voor bazen in Bouw & Infra

Werken bij Coneco - werken in bouw en infra - BAAS over je eigen toekomst
Coneco

Coneco is automatiseerder in de bouw en ontwerpt, realiseert, automatiseert én onderhoudt het comfort voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Komt deze marktleider op jouw cv?

Lees meer
Werken bij Gebroeders Blokland - werken in bouw en infra - BAAS over je eigen toekomst
Gebroeders Blokland

Het veelzijdige bouwbedrijf Gebroeders Blokland vind je in Hardinxveld-Giessendam. Ze is ontwikkelaar én aannemer en heeft zo’n 100 werknemers. Word jij hun nieuwe broeder?

Lees meer
Werken bij KWS Infra - werken in bouw en infra - BAAS over je eigen toekomst
KWS Infra

Werk jij mee aan de weg van morgen? Binnen KWS krijg je ruim baan om je te ontwikkelen, ontplooien en door te groeien.

Lees meer
Werken bij Constructif - werken in bouw en infra - BAAS over je eigen toekomst
Constructif

Constructif renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt én onderhoudt bestaand vastgoed voor de woning- en utiliteitsbouw. Ben jij klaar om het Dordtse team te versterken?

Lees meer
Kees van Schijndel
Uitvoerder bij Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam.
Het lastige aan school vond ik de theorie. Ik heb daar niet zoveel mee, ik wil graag met mijn handen werken.
Meer inspiratieverhalen

Aangesloten
partners

Ben je als werkgever in de Drechtsteden op zoek naar mbo-talent, wil je nieuw mbo-talent een kans bieden of heb je inspirerende succesverhalen om te delen? Neem dan contact op met Alex van Driel, communicatie adviseur en zet jezelf in de spotlight.
06 515 287 58
Of stuur mij een e-mail