Ga naar de inhoud

Voor hen die varend het leven willen veroveren

Werken in de binnenvaart betekent elke dag een ander uitzicht en andere werkzaamheden. En dat allemaal op en rondom onze eigen rivieren. Of je nu op een schip werkt of er omheen: je bent altijd in de weer en gaat varend, ladend, lossend en lachend door het leven.

Wist je trouwens dat de Drechtsteden een belangrijk en centraal punt zijn voor de binnenvaart? En dat het werken in de binnenvaart voelt als het werken met een grote, warme familie? Hoe dan ook: als je de kriebels krijgt van een ‘saaie’ kantoorbaan, dan is de binnenvaart voor jou dé plek om aan te meren.

Kansen in opleiding & werk

Nederland vertegenwoordigt, samen met België en Luxemburg, maar liefst 78% van de Europese binnenvaart. Zo heeft Nederland bijna 8000 binnenvaartschepen en is de voorspelling dat de container- en tankvaart en het zand- en grindvervoer flink zal toenemen.
De conclusie voor jou? Heel veel leuke banen om uit te kiezen! De conclusie voor Nederland? Meer verkeer op het water, minder drukte op de weg. Win-win!
Banen in beeld
Matroos
Stuurman
Schipper
Kapitein
…en meer!

Bedrijven voor bazen in binnenvaart

werken bij Mercurius Shipping Group - werken in de binnenvaart - baas over je eigen toekomst
Mercurius Shipping Group

Scheepvaart stroomt door de aderen bij Mercurius Shipping Group! Het is niet zomaar dat zij een onmisbare speler is in de binnenvaart. Vaar jij mee naar de volgende uitdaging?

Lees meer
werken bij Universe Shipping - werken in de binnenvaart - baas over je eigen toekomst
Universe Shipping

Aan het water van Zwijndrecht vind je Universe Shipping. Dit bedrijf is actief in de tankvaart en heeft haar eigen, modern uitgeruste dubbelwandige vloot. Ga jij mee op avontuur?

Lees meer
Werken bij Bosman Container Shipping Group - werken in binnenvaart - BAAS over je eigen toekomst
Bosman Container Shipping Group

BCS Group is een binnenvaartorganisatie die groeit als een speer en staat te springen om sterke en gemotiveerde werknemers zoals jij. Ga jij samen met hen voor groei?

Lees meer
Ruben Verhoeve
Service monteur bij Royal IHC uit Kinderdijk
Binnen zijn en stilzitten, dat is gewoon niets voor mij.
Meer inspiratieverhalen

Aangesloten
partners

Ben je als werkgever in de Drechtsteden op zoek naar mbo-talent, wil je nieuw mbo-talent een kans bieden of heb je inspirerende succesverhalen om te delen? Neem dan contact op met Alex van Driel, communicatie adviseur en zet jezelf in de spotlight.
06 515 287 58
Of stuur mij een e-mail