Ga naar de inhoud

Voor hen die willen ‘doen’ in digitalisering

ICT, voluit Informatie- en Communicatietechnologie, wordt steeds belangrijker. De wereld wordt namelijk steeds digitaler en daar hangt ICT onlosmakelijk mee samen.

Kijk maar eens naar alle bedrijfsprocessen en -systemen om je heen, bijvoorbeeld zelfscankassa’s, computers en je eigen mobiel. Geen enkel middel draait zonder goed werkende ICT. Jouw ICT-kennis is dan ook onmisbaar bij de ontwikkeling en optimalisering van allerlei soorten software, hardware en applicaties.

Pak jij de uitdaging aan om de wereld van ICT omver te blazen met jouw kwaliteiten?

Kansen in opleiding en werk

Pak je kans: elk jaar stijgt de hoeveelheid ICT-bedrijven in Nederland met een paar procent. ICT zit dus letterlijk in de lift!
Inmiddels zijn er meer dan 80.000 ICT-bedrijven in ons kikkerlandje, waar zon 450.000 mensen elke dag hun kennis inzetten en ontwikkelen. Het grootste deel werkt voor een baas en een klein deel, ongeveer 61.000 mensen, werkt als zelfstandig ondernemer.
Banen in beeld
Softwareontwikkelaar
ICT-beheerder
Netwerk- en mediabeheerder
…en meer!

Bedrijven voor bazen in ICT

Werken bij Aspect ICT - werken in ICT - BAAS over je eigen toekomst
Aspect ICT

Aspect ICT in Hardinxveld-Giessendam is hét bedrijf dat data verwerkt, optimaliseert en kanaliseert! Ben jij die nieuwe collega met een kritische kijk op informatieverwerking?

Lees meer
Frans de Kloe
Assistent uitvoerder bij Kuipers Infra uit Strijen
Dat je binnen iets bedenkt en het buiten maakt. Dat vind ik het leukst.
Meer inspiratieverhalen
Ben je als werkgever in de Drechtsteden op zoek naar MBO-talent, wil je nieuw MBO-talent een kans bieden of heb je inspirerende succesverhalen om te delen? Neem dan contact op met Alex van Driel, communicatie adviseur en zet jezelf in de spotlight.
06 515 287 58
Of stuur mij een e-mail