Autotechnicus

Ben jij handig én gek op auto’s? Dan is een baan als autotechnicus misschien iets voor jou. Een veelzijdig beroep, zonder kans op verveling. Wat het in de praktijk inhoudt? Je voert onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit, weet de correcte diagnose te stellen, accessoires te monteren en storingen op te lossen. De meeste werkzaamheden spelen zich af in de werkplaats. Soms werk je zelfstandig aan een klus, soms met collega’s. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel: auto’s in perfecte staat afleveren en veilig de weg op sturen.

Opleiding voor autotechnicus?

Je hebt interesse in auto’s, je ben handig en houdt van sleutelen. Dan is de opleiding Autotechnicus geknipt voor jou. Bekijk via de link wat deze opleiding jou te bieden heeft en misschien kan jij over een tijdje wel aan de slag bij een werkgever als Amega 🙂

Amega

Amega biedt gemotiveerde autovakmensen graag een kans. Binnen het dealerbedrijf, actief met de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Volvo, Opel en Hyundai, staat een persoonlijke benadering centraal. Koppel jij kennis van autotechniek aan een nieuwsgierige houding en de motivatie om telkens nieuwe dingen te leren? Ga je voorzichtig en respectvol om met de aan jou toevertrouwde auto’s. En ben je bereid om APK-bevoegd te worden, als je dit nog niet bent? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon om als (eerste) autotechnicus aan de slag te gaan bij Amega.

Opleiding: Autotechnicus Da Vinci College