Eerste monteur utiliteit

Als Eerste monteur utiliteit heb je werk in nieuwe en bestaande gebouwen zoals o.a. kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen. Je houdt je bezig met de aanleg en het onderhoud van de installaties.

Als Eerste monteur utiliteit werk je aan grote en complexe projecten bij de aanleg van werktuigkundige installaties. Je werkt daarbij doorgaans volgens standaard werkwijzen, maar je moet ook, afhankelijk van wat je tegenkomt, naar eigen inzicht kunnen handelen. Je hebt actuele kennis, bestaande uit feiten, kernbegrippen, eenvoudige theorie, methoden en processen op het gebied van werktuigkundige installaties. Bovendien heb je veel kennis van sanitaire installaties en installaties op het gebied van gas, water, verwarming, ventilatie en brandbestrijding.

Daarnaast bezit je kennis en praktische vaardigheden voor het uitvoeren van je werkzaamheden en het oplossen van problemen. Dit doe je met het behulp van methodes, hulpmiddelen, materialen en informatie.

De Eerste monteur utiliteit heeft een begeleidende en uitvoerende rol. Hij werkt zelfstandig onder supervisie van een (vakvolwassen) collega, leidinggevende of een project-/bedrijfsleider.

Spreekt jou dit wel aan? Kies dan voor een toekomst is de utiliteit.

    Opleiding: Eerste monteur utiliteit Da Vinci College

  • Website