Vrachtwagenchauffeur

Zeg eens eerlijk. Word jij blij van wat je dag in dag uit aan het doen bent? En hoe lang ben je van plan om dat te blijven doen? Als deze vragen je raken, kun je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten.

Ben jij er klaar voor om chauffeur te worden?

Maar, heb jij MBO denk- en werkniveau en heb je de nodige levenservaring? Dan zou jij binnenkort zomaar als nationaal of internationaal chauffeur  aan de slag kunnen. Voor vrachtwagenchauffeurs is geen dag hetzelfde. Ze zijn fysiek in de weer, werken zelfstandig en hebben contact met klanten en collega’s. En natuurlijk hebben ze naast hun werk nog tijd voor ándere dingen. Eén ding hebben vrachtwagenchauffeurs gemeen. Ze kiezen voor vrijheid.

Jij betaalt maar 15% van het lesgeld

Vrachtwagenchauffeur worden doe je niet zomaar. In 3 tot 6 maanden tijd moet je heel wat vaardigheden onder de knie krijgen. En dat vraagt het nodige van jouw inzet. Als jij ons overtuigt dat je gemotiveerd bent, wordt minimaal 85% van je lesgeld betaald. Deal?

Wij bieden je baangarantie

De vooruitzichten in onze sector zijn erg goed. Daarom durven we jou de garantie op een baan te geven van minimaal 32 uur per week. In elk geval voor één jaar, maar ook in de jaren erna is er volop werk in dit vak. Pak jij die kans?

Meld je aan en doe de test

    Ik word vrachtwagenchauffeur

  • Website