Ga naar hoofdinhoud

Luchtvaartspuiter

GKN Fokker is op zoek naar jou als luchtvaartspuiter, een rol waarin je verantwoordelijk bent voor verschillende spuitwerkzaamheden. Werk jij binnenkort ook bij GKN Fokker (internationaal: GKN Aerospace), de producent van vliegtuigonderdelen? Zij hebben vele banen beschikbaar in Papendrecht.

Wat ga je doen als luchtvaartspuiter?

Fokker Landing Gear (FLG) maakt deel uit van het GKN-concern. Daar werken zij aan landingsgestellen en verwante systemen. Ze ontwerpen, ontwikkelen, produceren en assembleren complete landingsgestellen en repareren en reviseren bestaande systemen. Denk eens aan F-16 gevechtsvliegtuigen, Apache gevechtshelikopters, de Joint Strike Fighter en meer. Je kunt wel zeggen dat ze als Nederlands luchtvaartbedrijf een unieke positie hebben. Een van de werkzaamheden bij Fokker Landing Gear is het uitvoeren van diverse spuitwerkzaamheden op hoog niveau.

Hoe ga je dat doen?

Jij bent als luchtvaartspuiter verantwoordelijk voor diverse spuitwerkzaamheden. Je controleert of de voorafgaande bewerkingen en eigen bewerkingen goed volgens de voorschriften zijn uitgevoerd. Bij deze functie horen de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je zorgt voor het voorbehandelen en spuiten van vliegtuigonderdelen van allerlei afmetingen en vormen, gemaakt van hoogwaardige materialen, en gebruikt daarvoor een handspuitpistool volgens de bewerkingsvoorschriften
  • Je ontvet, maskert en demaskert de onderdelen als voor- en nabehandeling
  • Je bereidt de verf voor conform het werkvoorschrift en zorgt voor de goede viscositeit van de verf
  • Je repareert beschadigingen
  • Je reinigt de verfspuitapparatuur dagelijks

Wat breng je mee?

  • Mbo/lbo-werk- en denkniveau
  • Zeker 3 jaar ervaring in het spuiten van metalen producten
  • Een zelfstandige en flexibele instelling
  • Bereidheid om te werken in 2 ploegen
  • Kennis van (vaktechnisch) Engels

Wat krijg je?

Je krijgt een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km moet reizen. Je hebt ook recht op een winstafhankelijke uitkering en 40 verlofdagen. Deze functie wordt in de loop van 2023 verplaatst van Helmond naar Papendrecht.

Enthousiast?

Solliciteer via de website van GKN Fokker

Vorige vacature
Volgende vacature

Indien je wil weten wat voor jou de eventuele mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met onze recruiter Bart Hermsen op. Geef hem een belletje op 06 – 293 193 77 of stuur hem een bericht op bart.hermsen@fokker.com Hij staat je graag te woord en denkt met je mee. Alvast bedankt.

+31 6 293 193 77
Of stuur mij een email

Logo Fokker
Back To Top