Ga naar hoofdinhoud

Werkzoekenden

Van werk naar werk

Heb je een baan op mbo-niveau, maar wil je je verder ontwikkelen naar een volgende baan in de Drechtsteden? Wil je misschien naar een andere sector? Verdwijnt jouw huidige baan door ontwikkelingen in de manier waarop we werken? Of werk je op lbo-niveau, maar wil je je ontwikkelen naar een mbo-baan? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten en je zo een leven lang te ontwikkelen. De bouw & infra, transport & logistiek, metaal & techniek, binnenvaart, ICT en zorg zijn sectoren waarin veel regionale mbo-banen beschikbaar zijn.

Dankzij diverse initiatieven en informatieve websites krijg je meer zicht op het werk dat bij je past. Weet je niet zo goed wat bij jouw achtergrond en interesses past? Of ben je op zoek naar bij- en omscholingsmogelijkheden om aan de slag te kunnen in een ander beroep? Stel je vraag dan aan BAAS via het contactformulier en dan kunnen we je van de nodige links voorzien.

En kijk op deze website ook naar de beschikbare vacatures en het overzicht van bedrijven die regelmatig mbo-banen beschikbaar hebben. Ook op onze sociale media komen die voorbij, zoals op Facebook! Als je een nieuwe baan hebt gevonden, zetten we jouw succesverhaal uiteraard graag in het zonnetje op onze website en sociale media.

Volg BAAS op
sociale media

Back To Top