skip to Main Content

Dibalex

Dibalex maakt al meer dan twintig jaar technisch hoogwaardige en betrouwbare profileermachines en profielsystemen. Ze leveren klantspecifieke totaaloplossingen. Draag jij daar binnenkort aan bij?

Ga werken bij Dibalex

Dibalex is volop in beweging in uitdagende en afwisselende projecten. Ze zoeken continu naar gekwalificeerd personeel voor heel uiteenlopende banen: technisch tekenaars, engineers, monteurs, elektriciens, verkoopmedewerkers en administratief medewerkers. Aan hun klanten in heel Europa bieden zij hun professionele ontwerpmethoden, eersteklas technisch specialisten, jarenlange ervaring en een geoptimaliseerd productieproces.

Proactief, nauwkeurig en creatief

Voor Dibalex werken betekent werken in een dynamische werkomgeving, afwisselend werk, innovatieve projecten, hard werken in een informele sfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Bij Dibalex werken past jou goed als je houdt van korte lijnen en streeft naar efficiënt samenwerken met opdrachtgevers. Op die manier levert Dibalex maatwerk, waarbij inventief zijn en proactief denken belangrijk zijn voor succesvolle eindproducten. Dankzij deze creativiteit komen ze tot de kern van het probleem en bereiken ze het beste resultaat: goede, nauwkeurige en robuuste machines en systemen. En daar kun jij aan bijdragen.

Neem contact op

Dibalex
Smaragd 2000
3316 KJ Dordrecht
info@dibalex.nl
T +31 78 699 15 00

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top