Ga naar de inhoud

BAAS informeert, inspireert en verbindt

Baas over eigen toekomst is hét platform in de Drechtsteden dat mbo-studenten, werkzoekenden, wisselaars van werk en werkgevers informeert, inspireert en met elkaar verbindt.

Talenten die klaar zijn voor de volgende stap in hun toekomst: het aanpakken van een mbo-opleiding, stage of baan die bij hen past. Wij zorgen dat de juiste mensen elkaar op het juiste moment en de juiste plek vinden. Kansen ontdekken, laten zien én benutten dus, in de plaatsen Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Een leven lang ontwikkelen: van mbo-opleiding tot uitdagende baan

Hét Drechtse platform voor mbo-studenten & werkzoekenden

Met de gedachte een leven lang ontwikkelen’ moedigen we je aan om datgene te doen wat je leuk vindt én om je daarin te blijven ontwikkelen. Gemotiveerd en in beweging blijven, zodat je geprikkeld, fris en scherp blijft. Via dit platform laten we zien welke mbo-opleidingen, leerwerktrajecten (BBL), vacatures, evenementen en werkgevers er zijn, zodat je elke kans op groei aan kunt grijpen.

Ook fijn voor werkgevers trouwens, die weten namelijk zeker dat ze mensen met de juiste kennis en vaardigheden in huis halen. Getalenteerde mensen die open staan voor ontwikkeling van zichzelf, maar ook voor de ontwikkeling van jouw organisatie. Win-win!

Samen staan we sterker

Hét Drechtse platform voor mbo-studenten & werkzoekenden

Baas over eigen toekomst is een samenwerking tussen gemeenten, het onderwijs, UWV, Sociale Dienst Drechtsteden en bedrijven en brancheorganisaties in de Drechtsteden. Ook wordt dit initiatief gesteund door de Regio Deal en is BAAS aangesloten bij de Human Capital Agenda Zuid-Holland-Zuid.

Hiermee dragen we bij aan het doel om tot eind 2024 vijfhonderd leerwerktrajecten te realiseren. De pijler Human Capital is gekoppeld aan Smart Delta Drechtsteden. Het initiatief dat slim en samen vooruit wil bewegen met bedrijven, onderwijs en overheid.

Wil je meer informatie over BAAS, de arbeidsmarktregio Drechtsteden of Human Capital / Smart Delta Drechtsteden? Erwin Boer, Strategisch Adviseur Arbeidsmarkt Drechtsteden, staat je graag te woord.
06 132 357 84
Of stuur mij een e-mail

Aangesloten
partners