Ga naar hoofdinhoud

In de Drechtsteden bruist het van mbo-talent. Talent dat gezien en geïnspireerd wil worden en staat te popelen om aan de slag te gaan in hun eerste of volgende baan. Talent dat met plezier leert, werkt en zichzelf continu ontwikkelt. Talent dat groeit en graag nieuwe uitdagingen aangaat.

BAAS is het platform dat dit mbo-talent ziet en faciliteert in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Hendrik-Ido-Ambacht. Mbo-afgestudeerden vinden makkelijker een baan doordat het platform de banen van nu in kaart brengt. Werknemers met een mbo-baan krijgen zicht op hun volgende baan. Regionale werkgevers delen hun verhaal op het platform van BAAS. Zo divers als deze banen zijn, zo divers is het mbo-talent.

De laatste trends in de banenmarkt volgen we op de voet; daarin liggen veel mogelijkheden en kansen. Deze kansen maakt BAAS zichtbaar. We richten ons op regionale, duurzame banen die toekomstbestendig zijn.

Behaalde successen van werkgevers en werktalenten stellen we centraal. Dat inspireert en zet aan tot actie. Juist omdat elk verhaal anders is, leer je van elkaar. Zo kom je tot originele ideeën, ontwikkel je jezelf met plezier, voel je je regionaal verbonden en word je veerkrachtig en energiek! Dat gaan we merken in de regio.

Baas over je eigen toekomst is een samenwerking tussen gemeenten, het onderwijs, UWV, Sociale Dienst Drechtsteden, bedrijven en brancheorganisaties in de Drechtsteden, met steun van de Regio Deal. BAAS is aangesloten bij de Human Capital Agenda Zuid-Holland Zuid en draagt daarmee bij aan het doel om 150 leerwerktrajecten te realiseren in 2021 en 500 leerwerktrajecten tot eind 2024.

Wil je informatie over het BAAS platform, de arbeidsmarktregio Drechtsteden en de pijler Human Capital gekoppeld aan Smart Delta Drechtsteden?

Neem dan contact op met Erwin Boer, strategisch adviseur arbeidsmarkt Drechtsteden

06 132 357 84
Of stuur mij een email

Wil je hier meer over weten,
kijk dan hier: www.smartdeltadrechtsteden.nl

Partnerlinks

Back To Top