Ga naar de inhoud
Kansrijke sectoren voor mbo-studenten & werkzoekenden

Grijp die kans op groei!

Wij presenteren: dé kansrijke sectoren die staan te springen om jou en jouw talenten te verwelkomen. Dé werkgebieden die jou de kans bieden om jezelf een leven lang te ontwikkelen, precies op de manier en op de plek die bij jou past. Werk je graag met je handen, ben je de digitalisering altijd een stap voor of is zorgen voor je medemens jouw passie? Neem met minder geen genoegen en zeg ‘ja’ tegen een toekomst met een glimlach.

Bouw & Infra
Voor hen die graag de handen uit de mouwen steken! Werk met een team aan mooie bouw- en infraprojecten en blijf jezelf ontwikkelen. Dit is een veelzijdige sector die veel baankansen biedt. Van kraanmachinist tot stratenmaker: ben jij klaar voor een toekomst in bouw & infra?
Lees meer
ICT
Voor hen die willen ‘doen’ in digitalisering! ICT, wordt steeds belangrijker. Kijk maar eens naar alle bedrijfsprocessen en -systemen om je heen. Geen enkel middel draait zonder goed werkende ICT. Pak jij de uitdaging aan om de wereld van ICT omver te blazen met jouw kwaliteiten?
Lees meer
Transport & Logistiek
Blijf jij graag in beweging en heb je behoefte aan vrijheid? Dan ligt er in de Drechtsteden een mooie toekomst voor je open. Liever wat minder onderweg en meer op een vaste plek? Denk dan eens aan een functie als logistiek medewerker of teamleider. Hoe dan ook: de mogelijkheden zijn eindeloos!
Lees meer
mbo nieuws 2024
Metaal & Techniek
Voor hen met een technisch oog op de toekomst! De wereld wordt gedragen door technische ontwikkelingen. Hoe tof is het als jij hier een bijdrage aan kunt leveren? Wat denk je er van: ben jij klaar voor een toekomst in metaal & techniek?
Lees meer
werken-in-de-Binnenvaart
Binnenvaart
Voor hen die varend het leven willen veroveren! De binnenvaart omvat alle industriële scheepvaart op onze rivieren. Van het uitzicht tot de werkzaamheden: geen één dag is hetzelfde en elke dag is een uitdaging. Ben je klaar voor een toekomst in de binnenvaart?
Lees meer
werken-in-de-zorg
Zorg
Voor hen met een groot hart voor de medemens! Met jouw glimlach en zorgzame instelling draag je bij aan de kwaliteit van leven van anderen. Van verpleegkundige tot begeleider: je staat klaar, je luistert en je verzorgt. Ben jij klaar om te zorgen voor de zorg?
Lees meer