skip to Main Content

EgroService

Met meer dan 25 jaar ervaring is EgroService specialist in het ontwikkelen en realiseren van complete beveiligings- en toegangssystemen. Hun doel is om de wereld een veiligere plek te maken om in te wonen en werken. En jij kunt daaraan bijdragen.

Ga werken en leren bij EgroService

EgroService is actief in de elektrotechniek met als specialisatie toegangscontrole- en terreinbeveiliging. Zij begeleiden je als student graag tijdens je BBL-opleiding. Ze hebben altijd plek voor een leerling-monteur elektrotechniek die zich in beveiligingstechniek wil specialiseren. Samen met je praktijkbegeleider bepaal je welke werkzaamheden je als eerste oppakt. Bijvoorbeeld het automatiseren van draaipoorten, schuifpoorten en slagbomen of het installeren van camerasystemen, parkeersystemen en alarminstallaties. Elke dag ga je met een ervaren elektrotechnicus terreinbeveiliging aan de slag voor opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast ontwikkel je via de EgroAcademy specifieke kennis en vaardigheden.

 

Als mbo-student of afgestudeerde veel mogelijkheden als monteur of technicus

De kans is erg groot dat je na het behalen van je mbo-diploma in bijvoorbeeld elektrotechniek of mechatronica bij EgroService kunt komen werken. Hier kun je terecht als monteur of technicus. Word je heel blij van elektrotechniek? Ben je nieuwsgierig naar beveiligingstechniek? Houd je van buiten werken? Ben je een doorzetter? Streef je naar perfectie? Wil je veel leren? Dan is werken en leren bij EgroService iets voor jou. Bekijk de website, sociale media en vacatures en neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

EgroService
Edisonweg 30
2952 AD Alblasserdam
wdewaaij@egroservice.nl (Wendelien de Waaij)
T +31 78 693 03 32

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top