Ga naar de inhoud

Evenementen die je niet mag missen: ben jij erbij?

Blik op de toekomst! Op deze pagina ontdek je aankomende evenementen die jou helpen in je zoektocht naar een mbo-opleiding, stage of baan. Loop bijvoorbeeld een dagje mee met een bedrijf naar keuze, ‘proef’ van een bepaalde leerrichting of stel je vragen aan professionals uit het vak. Benieuwd of er een evenement tussen zit wat je niet mag missen? Ontdek het hier.

juni

25 juni 2024 van 12:00 tot 13:15
ontdek-je-kansen-in-de-techniek
Ontdek je kansen in de techniek

Wil jij jouw kansen in de techniek ontdekken? Doe dan mee met de online zij-instroomsessie Ontdek je kansen in de techniek.

Wij Techniek organiseert deze sessie omdat de technische installatiebranche staat te springen om nieuwe mensen. Dat biedt jou vele kansen. Wil je iets nieuws leren? Dan biedt de zij-instroomsessie perspectief. Kom jij ook online?

Lees meer

juli

4 juli 2024 van 16:00 tot 17:00
Mbo webinar | Bijpraten over onderwijs
Mbo-bijpraatuur: Blijf op de hoogte als erkend leerbedrijf 

Het mbo-onderwijs is volop in beweging. Maar welke ontwikkelingen spelen er op dit moment binnen het Metaal en Metalektro mbo-onderwijs? En welke impact heeft dit voor jou als erkend leerbedrijf? Blijf up-to-date met je kennis tijdens het mbo-bijpraat uur.

Lees meer
28 juli - 29 november 2023 van 09:15 tot 17:30
Truckstar Festival 2024 | Transport en logistiek

Hoe staat het ervoor met de regels voor automatisch varen? Wordt de trackpilot gemeengoed? Weegt geautomatiseerd varen op tegen de kosten? Het Smart Shipping Event gaat op zoek naar de antwoorden.

Lees meer