Ga naar de inhoud

Voor hen met een groot hart voor de medemens

Heb je een groot hart voor de samenleving en je medemens? Dan past een baan in de zorg jou als een handschoen. Mensen in de zorg staan erom bekend graag wat voor een ander te willen doen, zeker wanneer iemand dit extra nodig heeft.

De zorg is erg veelzijdig: zo kun je verpleger of kraamverzorgende worden, maar ook woonbegeleider of ouderenverzorger behoren tot de mogelijkheden. Hoe dan ook is de verbindende factor de kwaliteit van iemand zijn of haar leven zo prettig mogelijk maken. Op deze manier maak jij jezelf onmisbaar voor je collega’s én de maatschappij.

Kansen in opleiding & werk

De zorg snakt naar mensen met hart voor het vak. Onder andere de coronacrisis   heeft ervoor gezorgd dat er veel waardevolle mensen uit het vak verdwenen zijn. Het is aan jou, de nieuwe generatie, om de zorg de aandacht en kwaliteit te geven die zij verdient. Wist je dat in Zuid-Holland-Zuid de komende tien jaar een tekort van 4.000 mensen dreigt te ontstaan? Tijd voor verandering!

Banen in beeld
Verpleegkundige
Woonbegeleider
Assistent-begeleider gehandicaptenzorg
Kraamverzorgende
Ouderenadviseur
Ervaringsdeskundige GGZ
Instellingskok
…en meer!

Bedrijven voor bazen in de zorg

werken bij stichting het spectrum - werken in de zorg - baas over je eigen toekomst
Stichting Het Spectrum

Met de belofte ‘iedereen verdient goede zorg’ maakt deze stichting onder andere zelfstandig wonen en begeleiding in de laatste levensfase mogelijk. Gaat jouw hart al sneller kloppen?

Lees meer
werken bij actief zorg thuiszorg - werken in de zorg - baas over je eigen toekomst
Actief Zorg Thuiszorg

Iedereen die thuis extra hulp nodig heeft, kan rekenen op Actief Zorg Thuiszorg. Van ondersteuning en verzorging tot verpleging en begeleiding: ben jij die zorgzame regelaar?

Lees meer
Sven Advokaat
Werkvoorbereider bij Gebroeders Blokland uit Hardinxveld-Giessendam
Werkvoorbereider is een heel veelzijdig vak, dat zie ik mezelf echt nog wel een tijd doen. Maar in de toekomst word ik graag projectleider. Daarom blijf ik doorleren.
Meer inspiratieverhalen

Aangesloten
partners

Ben je als werkgever in de Drechtsteden op zoek naar mbo-talent, wil je nieuw mbo-talent een kans bieden of heb je inspirerende succesverhalen om te delen? Neem dan contact op met Alex van Driel, communicatie adviseur en zet jezelf in de spotlight.
06 515 287 58
Of stuur mij een e-mail