Ga naar de inhoud

Voor hen met een technisch oog op de toekomst

Onze wereld wordt gedragen door technische ontwikkelingen. Het is dan ook geen verrassing dat de technische mensen in onze samenleving waardevol en onmisbaar zijn.

Vergis je niet, het werken in de techniek betekent niet dat je alleen maar technisch bezig bent. Integendeel zelfs! Technische mensen staan erom bekend goed in beelden en oplossingen te kunnen denken én zijn vaak ook nog eens goed met klanten. Een groot deel van de technische sector wordt gevuld met metaalwerk. Geef jij de technicus in jou de ruimte om te groeien? De toekomst zal blij met je zijn!

Kansen in opleiding & werk

Van duurzame energie en verstedelijking tot vergrijzing en werken op afstand: de maatschappij verandert en daarmee de techniek ook. Dat betekent: kansen voor groei en ontwikkeling voor bedrijven én voor jou!

Met al die veranderingen is er een stijgende vraag naar nieuwe concepten. En wist je dat in de techniek bijna 25% van de installatiebedrijven een leerbedrijf is? Leergierige mannen en vrouwen zijn meer dan welkom!

Banen in beeld
Mechanisch operator
Servicemonteur
Autotechnicus
Lasser
Constructiewerker
Scheepsbouwer
Technisch tekenaar
…en meer!

Bedrijven voor bazen in Metaal & Techniek

kuipers infra baas over je eigen toekomst
KUIPERS infra

KUIPERS infra: specialisten in grond-, weg- en waterbouw. Uitvoerders van diverse infraprojecten, van baggeren tot groenwerkzaamheden, met ongeveer 100 medewerkers. Ontdek jouw toekomst bij KUIPERS infra!

Lees meer
Van Noordenne

Van Noordenne gelooft in constante persoonlijke groei en investeert graag in het verder ontwikkelen van jouw talenten. Zo bouwen we samen aan de toekomst van de Noordenne Groep.

Lees meer
werken bij hollandia - werken in infro en bouw - baas over je eigen toekomst
Hollandia

Sinds 1928 draagt Hollandia bij aan de evolutie van de Europese staalbouw door grenzen te verleggen, te investeren in medewerkers en technologie. Wil jij ook grenzen verleggen met Hollandia?

Lees meer
Werken bij Zelfstroom - werken in metaal en techniek. - baas over je eigen toekomst
Zelfstroom

Bij Zelfstroom zetten we ons in om de aarde schoner door te geven aan de volgende generaties door zelf duurzame keuzes te maken, onze klanten te helpen hetzelfde te doen en door samen te werken met enthousiaste collega’s aan een groter doel. Waar krijg jij energie van?

Lees meer
werken bij WB Firepack - werken in metaal en techniek - baas over je eigen toekomst
WB Firepack

Dit bedrijf heeft oog voor de toekomst en maakt zich elke dag weer hard voor veiligheid. Elke dag is een kans voor nieuwe oplossingen! Ga je mee op missie?

Lees meer
werken bij DLS - Drive Line Systems - werken in metaal en techniek - baas over je eigen toekomst
DLS – Drive Line Systems

Met meer dan 50 jaar ervaring in aandrijfoplossingen voor zware voertuigen en machines weet DLS in Dordrecht précies wat ze doet. Ben jij klaar om net zo ervaren te worden als zij?

Lees meer
werken bij EgroService - werken in metaal en techniek - baas over je eigen toekomst
EgroService

EgroService maakt met haar complete beveiligings- en toegangssystemen de wereld een stukje veiliger. Steun jij het bedrijf in de missie voor een betrouwbare wereld?

Lees meer
werken bij Pon Power - werken in metaal en techniek - baas over je eigen toekomst
Pon Power

Geen dag is hetzelfde bij Pon Power in Papendrecht! Ze is dealer in Cat-motoren en -machines en leidt al haar mensen intern op. Pak jij deze kans voor ontwikkeling aan?

Lees meer
werken bij Dibalex - werken in metaal en techniek - baas over je eigen toekomst
Dibalex

Specifieke klantoplossingen in eersteklas profileringmachines en profielsystemen. Dibalex levert dit al meer dan 20 jaar! Ga jij de volgende uitdaging met het team aan?

Lees meer
Werken bij Royal IHC - werken in metaal en techniek - BAAS over je eigen toekomst
Royal IHC

De vakmensen bij Royal IHC werken elke dag met hun sterke handen. Bouwen aan en het onderhouden van schepen is een belangrijk onderdeel. Beginnen jouw handen al te jeuken?

Lees meer
Werken bij Matrix Metaalbewerking - werken in metaal en techniek - BAAS over je eigen toekomst
Matrix Metaalbewerking

Matrix Metaalbewerking is al meer dan 20 jaar sterk in het ontwikkelen van kleine tot middelgrote fijnmechanische onderdelen. Sluiten jouw passies en talenten hierop aan?

Lees meer
Werken bij Den Breejen Shipyard - werken in metaal en techniek - BAAS over je eigen toekomst
Den Breejen Shipyard

Opgericht in 1947 en te vinden in Hardinxveld-Giessendam. Bij deze belangrijke speler in de binnenvaartsector stroomt scheepvaart door het bloed. Is dit de koers waar jij voor gaat?

Lees meer
Werken bij Ames Autobedrijf - werken in metaal en techniek - BAAS over je eigen toekomst
Ames Autobedrijf

Deze groeiende en klantgerichte organisatie bestaat uit meer dan 500 mensen en is het moederbedrijf van vele dealerschappen. Is de Dordtse autobranche jouw toekomst?

Lees meer
Werken bij GKN Fokker - werken in metaal en techniek - BAAS over je eigen toekomst
GKN Fokker

Dit bedrijf maakt onderdelen voor vliegtuigen en helikopters en, goed nieuws, de vestiging in Papendrecht snakt naar nieuw talent! Word jij het nieuwste lid van het gezellige team?

Lees meer
Terri Spruit
Medewerker Technische zaken bij het Dordrechts Museum
Het werk binnen het museum en in de kunst vind ik echt heel leuk! Een opleiding erbij zal pittig zijn, maar ik geloof dat het mij uiteindelijk meer zal opleveren dan dat het kost.
Meer inspiratieverhalen
Ben je als werkgever in de Drechtsteden op zoek naar mbo-talent, wil je nieuw mbo-talent een kans bieden of heb je inspirerende succesverhalen om te delen? Neem dan contact op met Alex van Driel, communicatie adviseur en zet jezelf in de spotlight.
06 515 287 58
Of stuur mij een e-mail