Ga naar de inhoud

Voor hen die in beweging willen blijven

Blijf jij graag in beweging en heb je behoefte aan vrijheid? Dan ligt er in de Drechtsteden een mooie toekomst voor je open. Omringd door grote steden weet je zeker dat je op de leukste plekken werkt en komt.

Situatieschets: terwijl jij in jouw vrachtwagen van A naar B rijdt zet je jouw favoriete muziek op volumestandje maximaal. En kom je aan op de plaats van bestemming? Dan heb je contact met klanten, ben je bezig met logistieke organisatie en planningen en ontferm je je over de goederenstroom.

Liever wat minder onderweg en meer op een vaste plek? Denk dan eens aan een functie als logistiek medewerker of teamleider. Hoe dan ook: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kansen in opleiding & werk

Feit: in Nederland zijn er meer dan 7.000 bedrijven met 160.000 werknemers in de sector Transport & Logistiek. De helft hiervan is chauffeur. Dat betekent dat er voor jou genoeg kansen liggen om een mooie baan te vinden!
Misschien neem jij wel het stokje over van één van die doorgewinterde chauffeurs die met pensioen gaat. Veel chauffeurs doen dit werk namelijk – met liefde – hun hele leven.
Banen in beeld
Vrachtwagenchauffeur
Planner wegtransport
Machinist mobiele kraan
Logistiek medewerker
Logistiek teamleider
Medewerker havenoperaties
Coördinator havenlogistiek
…en meer!

Bedrijven voor bazen in Transport & Logistiek

De Bommel Meubelen

De mensen van De Bommel zijn meubelmakers in hart en nieren. Met enthousiasme ontwerpen en produceren zij oersterke meubelen in hun eigen fabriek. Dit doen zij samen met hun team van enthousiaste doeners, die geloven dat topkwaliteit niet alleen bestemd is voor de happy few, maar voor iedereen. Dat vinden zij wel zo eerlijk en fijn!

Lees meer
Werken bij Road Runner Dordrecht - werken in transport en logistiek - BAAS over je eigen toekomst
Road Runner Dordrecht

Road Runner verzorgt het vervoer van goederen en regelt alle bijkomende zaken op het gebied van transport en expeditie. Ga jij samen met hen de weg op?

Lees meer
Werken bij Nugteren Transport - werken in transport en logistiek - BAAS over je eigen toekomst
Nugteren Transport

Nugteren Transport is een grote en bekende speler in de wereld van logistiek en richt zich op zowel transport als goederenopslag. Mag het warme familiebedrijf jou verwelkomen?

Lees meer
Ruben Verhoeve
Service monteur bij Royal IHC uit Kinderdijk
Binnen zijn en stilzitten, dat is gewoon niets voor mij.
Meer inspiratieverhalen

Aangesloten
partners

Ben je als werkgever in de Drechtsteden op zoek naar mbo-talent, wil je nieuw mbo-talent een kans bieden of heb je inspirerende succesverhalen om te delen? Neem dan contact op met Alex van Driel, communicatie adviseur en zet jezelf in de spotlight.
06 515 287 58
Of stuur mij een e-mail