Ga naar de inhoud

Leerwerkloket

Donderdag 11 april van 14:00 – 17:30 uur

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Of ken je iemand die op zoek is naar (ander) werk? En wil je jezelf laten om- of bijscholen? Dan ben je meer dan welkom op de 10e editie van onze LeerWerkMarkt!

Wat is de Leerwerkmarkt?

De LeerWerkMarkt is een informatiemarkt over alles wat met Leren en Werken te maken heeft binnen de regio’s Drechtsteden en Alblasserwaard VijfheerenLanden. De LeerWerkMarkt is de uitgelezen kans om meerdere opleiders en leerbedrijven op één plek te ontmoeten. Geen studiegidsen of vacatures, maar meteen met iemand spreken om meer informatie te krijgen over een opleiding of leerwerktraject

Voor wie?

De LeerWerkMarkt is er voor iedereen die wil om- of (bij)scholen en/of ander werk zoekt. Ongeacht leeftijd of opleidingsachtergrond.

Weet je nog niet precies wat je wilt doen? Geen probleem! We hebben een looproute voor je uitgestippeld waarin we je helpen ontdekken wat bij jou past. Bijvoorbeeld door middel van een loopbaan APK, interessetest, VR filmpjes van beroepen en nog veel meer. Onze loopbaanadviseurs kunnen je informatie geven over alles wat met Leren en Werken te maken heeft, zoals: de arbeidsmarkt, financiële regelingen en hulp bij jouw sollicitatie.

Deelname aan de LeerWerkMarkt is gratis!

Bekijk het evenement
Gegevens

Donderdag 11 april van 14:00 – 17:30 uur

Locatie

Sliedrecht (exacte locatie volgt na aanmelding)

Deel dit artikel