Ga naar de inhoud

Data Value Drechtsteden

Woensdag 20 september van 08:30 – 17:00 uur

Ontdek AI en Data Value in de digitale transitie. DVD: innovatie voor MKB om gegevenswaarde te vinden. Bezoek ons seminar op 20 september!

Artificial Intelligence en Data Value

Naast de digitalisering van hardware worden ook de onderliggende processen steeds meer bepaald door algoritmes die gebruik maken van grote hoeveelheden gegevens. Big Data, machine learning, Internet of Things, Artificial Intelligence en Blockchain het zijn nieuwe technologieën waar ondernemers mee om moeten leren gaan en die disruptief kunnen zijn voor jouw bedrijf. Wat je nu nog op de traditionele wijze doet, kan binnenkort door een digitalisering zijn overgenomen en ben je als onderneming overbodig.

Als onderneming weet je veel van jouw klanten en toeleveranciers en zijn data een verborgen schat voor innovatie en transformatie. Meten is dus niet langer alleen weten maar heeft veel waarde. Ondernemers moeten dus hun kennis en kunde leren vernieuwen.

Na de inloop vanaf 8.30 uur zal Daan Wortel (directeur Duurzaamheidsfabriek) om 9.00 uur het seminar openen. Vervolgens wordt de toon gezet door de keynote speaker Danny Mekić, innovator en boardroom-adviseur over toekomststrategie, innovatie & digitale transformatie.

Bekijk het evenement
Gegevens

Woensdag 20 september van 08:30 – 17:00 uur

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht

Organisator

INBISCO

Deel dit artikel